bugün

27 nisan 2009 bostancı da polise direnen eylemci

polise direnen eylemci falan değildir bu kastedilen kişi. önce onu bir açıklığa kavuşturalım. bu katil, hiç yoktan polise saldıran, karşılık alınca da tabanları yağlayıp bir eve saklanan ve burda ele geçmemek için başka insanların da ölmesine ve yaralanmasına sebep olan rezil bir şakidir.

bu dübürzadenin ismi orhan yılmazkaya. birkaç ay içerisinde birçok beyinsizin ellerindeki broşürlerde; içi boş bir kibirle dolu, bilimsel görünümlü, saçmasapan yazılarında ve duvar afişlerinde "yılmazkayalar ölmez" ya da "egemen güçlerin yaptığı 27 nisan katliamı" kıvamında yüzsüzce ifadelerle, sanki hiç yoktan evi basılmış da öldürülmüş gibi anılacağı kesin gibidir bu fitneci piçin.

kendi tabiriyle "emekçi" kesimden bir polisin şehit olmasına ve o sırada oradan geçmekten başka hiçbir suçu olmayan masum bir insanın hayatını kaybetmesine sebep oldu. egemenlerle savaşmak için harika bir plan gerçekten. bu davar, o mükemmel aydın(!) anlayışıyla yediği bu halt ile egemen güçleri öyle bir paniğe soktu ki, duyumlarıma göre rahmi koç bugün bu olay yüzünden darlanıp kahvaltıda 1 bardak yerine 2 bardak çay içmiş stresten. sonra bir iki saniye de kaşınmış. devrim tarihine notu düşülsün.