bugün

anal seks günah ama oral seks değil diyen kişi

bir değişik tanımlama getirilicek insan türüdür.

anal seks ister türbanlı yapsın ister başı açık biri yapsın ya da erkek olarak bakarsak her nasıl olursa olsun, bir insan türü yapsın.
ne kadar yapılabilir olduğu tartışmaya açıktır.
yani türkçesiyle göt vermek ne kadar günahtır ya da göt vermek ne kadar özgürlüktür.
bunu özgürlük diye adlandırıp yapmak,insanlık onuruna ne kadar hakaretse günah diyip yapmamakta insalık onuruna o denli hakarettir.
yaşadığımız bir hayat eğer günah diye anal seks yapmıyorsak burda namus ve onurdan bahsedilmesi bir hayli zordur fakat özgürlük diye de yapıyorsak bu yine o denli insanlık onurunu zedeleyicidir.

anal seks için bir uzman doktor şöyle der:"türk kadınlarının büyük bir oranı buna maruz kalır ve büyük bir oranıda bundan zevk almaz"
bu bilimsel veri göz önüne alıdığında anal seksin ne kadar yapılabilir olduğu,sayet yapılırsa sevgi ve saygı ne denli var olduğu tartışmaya açıktır.

özgürlüğü hangi anlamda seks ile bağdaştıcaz; eğer özgürlük kavramını seksin içine sokarsak en özgür olanlar o zaman porno yıldızları olmaz mı?
veya sömürünün tavan yaptığı şu süreçte en çok sömürülen seks sektörü değil mi?

evet yine tercihtir isteyen istediğini yapsın fakat analı günah kabul edip oralı günah kabul etmeyen tonlarca başı açık kızımız var.

ve sonuç olarak seks insancıl bir içgüdüdür ne kadar insansan o denli yaşarsın ne özgürlük ne de din ikisiylede bir alakası yoktur...
güncel Önemli Başlıklar