bugün

16 yaşında cinsel ilişkiye giren kız

bu kız için olumsuz yazan, yok "bu hızla giderse şampiyon olur", yok efendim "acelesi mi varmış", yok "yardıra yardıra gidiyor", yok "geç mi kalmış" vs vs. gibi şeyler yazan tüm erkek yazarların fırsatını bulsalar hiç düşüneden cinsel ilişkiye girecekleri kızdır.

16 çok mu erken sizce? bir insan neden biriyle ilişkiye girer? sevdiği için, kendini birine ait hissettiği için, ona ait olmak için. bir insanın hislerine yaş sınırı koyulabilir mi sizce? ya da nereden biliyorsunuz içindeki duygunun, yıllarca sürmüş aşklardan daha yoğun olmadığını?

kaşar damgası vurmak ne kadar kolay insanlara. ulan belkide çoğunuzun annesi ya da anneannesi 14 ünde 15inde evlendirilmiş zamanında ve o yaşta çocuk yapmış. ne oldu peki yardıra yardıra ilerlediler mi onlarda? şampiyon olan anneanneniz var mı sizin?

benim 16 yaşında olan ve ilişkiye girdiğim kız arkadaşlarım oldu ve hiçbirini kötü hatırlamıyorum, hiçbiri için sizin düşündüklerinizi düşünmedim.

zaten o yüzden bu entryi yazma ihtiyacı hissettim. onlar yanlış yapmadı ya da ben. hatayı kendinizde arayın biraz. namus buralarda dile düşürülecek kadar ucuz bir şeyse eğer, o sizin hafifliğinizdendir.