bugün

ilk kez sperm yutan kızın lezzet yorumları

aslında cinsel bir başlık gibi görünüp cinsel bir başlık değildir.
http://www.mezatforum.com.../organlar/dilveyapisi.jpg

dilin yapısı şekildeki gibidir. tat alma organı budur.

resimde de görüldüğü gibi acı ve ekşi tatların yeri bellidir. acı bazik, ekşi ise asidik yapıdaki malzemenin yutulduğunda verdiği histir.

sperm ise daha çok asidik yapıdadır. ph değeri bu yöndedir. bu nedenle, spermi yutan kız, bunu ekşi olarak algılayacaktır. diğer yandan tad ayırt edici sinirler, spermi aynı zamanda gıda olmadığı yönünde beyne bazı mesajlar gönderecektir. bunun sebebi ise, insanın tükettiği bütün gıdaların bazı kimyasal değerlerinin belli aralıklarda olmasıdır. sperm ise bu aralıkta olmadığı için sperm yutan kız, eğer ilk kez yutuyor ise, "iğrenç" yorumunu kaçınılmaz olarak yapacaktır. bunun sebebi ise beynin oluşturduğu dirençtir.

kısaca bir kızın "iğreeeeenççç" diye tepki göstermesi son derece bilimseldir ve açıklanabilir bir durumdur.

peki bir kızın sperm yuttuğunda böyle bir tepki vermemesinin sağlanması veya vermemesinin nedeni ne olabilir?

bu sorunun cevabı cerebral cortex'in yapısında gizlidir. beyin sürekli aldığı stimülanları bazı kriterlere göre kategorize eder. olumsuz ancak sürekli alınan stimülanlara ise bir süre sonra tepki göstermemeye başlar. bu aynen dayak yiyen kişinin 10. yumruktan sonrasını ilk gelenler gibi hissetmemesi gibidir. artık beyin bu noktada direncini kaybetmiştir.

diğer yandan beyni aldatmakta mümkündür. beyne spermin gıdanın kimyasal değerleri aralığında olduğu mesajı da göndertilebilir. buda spermi birşey ile karıştırılarak gerçekleşebilir. örneğin sperm yutan kızın bu hareketin ardından bir iki yudum viski içmesi bu etkiyi sağlar.

tabi konu tanımlamak için yeterince uzun. şimdilik bu kadar bilimsel açıklama yeter.