bugün

world of warcraft

nihayet death knight'ima kavuştuğum oyun.
öncelikle adeta film tadındaki görevler, ejderhaya binerek düşmana saldırma, top kullanma, pve ortamında büyük savaş yaşama, at çalma gibi pek çok enteresan ve güzel olayı yaşattı daha ilk saatte.
ikinci olarak bu death knight biraz fazla güçlü. yani 55. level warrior ile normalde bir vuruşum 100'lük olurdu. shield bash ile 450-550, concussion blow ile 400+5 saniye stun yapardım. tüm olayım buydu neredeyse.
death knight saldırdığı anda düşman dağılıyor. normal vuruşu 350-450 zaten. buna ek olarak yetenekleri kullandığımızda zaman zaman 950 civarına kadar yükseltebiliyoruz vuruşumuzu daha 60. level olmadan. can azalmıyor resmen. blood talentta ilerledim. hiç bir yetenek kullanmasam da düşmanda kurtçuklar çıkıp ona saldırıyor. strengtim +120 bonus alıyor, attack gücüm yüzde 10 artıyor vs.
senaryoyu bitirip stormwind'e varınca derhal outland'e geçtim ve görevleri akıl almaz biçimde kolay yapıyorum. kendimden 3-4 level üstünde 3 yaratık aynı anda saldırdığında canım yüzde 30'lara inmeden bitiriyorum hepsini.
zannederim death knight'ların başlangıç item'lerinin ve özellikle senaryo bitiminde verilen silahın hayvani olmasıyla ilgisi var. belki 65 veya 70'ten sonra biraz dengelenir diğer class'larla. üstelik daha level 55'ten 150 riding gelmesi ve direk olarak yüzde 100 speed bonus veren mount'a binmek cabası.

sonraları ekleme: 90 olduğunuzda elinize iyi bir silah aldığınızda 1.6-1.7k, saniyede vuruş gibi bir güce ulaşıyorsunuz ki hemen heroic'lere katılabilirsiniz.