bugün

babanın osurması

babanız konusundaki tüm "alter ago", "stereotip", "ruh imgesi" "örnek alma", "oedipius kompleksi" bu süreçlerin hepsinin tahribata uğramasıdır. bu hadise sizin yaşam sürecindeki tüm tahayyülenizin/hafsalanızın vaka-i vakvakiye olayına uğramasıdır. sizin veryansınınıza karşı-genellikle bu olay osurma süreci içersinde "hedef kitle" ya da hedef kitle içersinde bulunduğunuzda yani kelimenin tam anlamı ile-literally-"topun ağzında" olduğunuzda-baba tarafından karşıveryansın ile cevap bulur. aşağıdaki classical theory'i ortaya atar**
"ban yaşlı adamım benim ne götüm başım tutmaz"

hatta bu osuruk öyle pis bir olaydır ki baba bu konuda yaratıcılık krizine hiç girmez otto e mezzo karakterinin karşılaştığı writer's block hiç bir şekilde pederinizin osurack's block şeklinde inkilap etmez. aynı olay-osurma sürecü- eğer baba sandalyede oturuyorsa, gıcırtı teorisi ile örtbas etmeye çalışılır. osurack fıs çıktığından dolayı sandalyenin gıcırtısı ile bu yüzkızartıcı eylem örtbas edilir.

bu arada osurack'ın desibeli giyilen kıyafete göre değişir. haşama benzeri göbekten lastikli elbiseler desibel kuvvetini artırmakla birlikte koku ve ses her zaman ters orantılıdır. bu arada görüntü sizi şaşırtmasın babanın zayıf olması bu konuda güçsüz olduğu anlamına gelmez. bazı babalar doğan görünümlü şahindir. ama herşeye rağmen "baba"dır. velev ki osursa bile "evlat sıçmamalıdır".