bugün

cakmak tasi biten kizgin musteri

sıgara tiryakisi olan bireyin sıgarasını yakmak istemesi ve yeni aldıgı cakmagın yanmadıgını gormesi, akabinde cakmagın taşının bozuk oldugunu anlaması ve bakkala bunun hesabını sormaya giden kızgın müsteridir.

kişi evde oturmuş entry girerken sıgara icme ihtiyacı duyar ve sıgarasını yakar!! ama o da ne cakmak yanmıyor hemen cakmagın gazına bakar zira cakmagı yeni almıstır, ama o da ne? cakmagın gazı dolu oldugu halde cakmak yanmıyordur. cakmagın taşının bitmiş oldugunu görür cok sinirlenir. hemen o sinirle cakmağı aldığı bakkala bunun hesabını sormaya gider.

+cakmak gazı biten kızgın müsteri: bu ülkede iş ahlakı yok mu? sen ne bicim bakkalsın!!!
-pişkin bakkal: yeğenim n'oldu hele otur soluklan biraz.
+cakmak gazı biten kızgın müşteri: lan cakmak tası bitik bunu bana satmıssın değiştir hemen!!!
-pişkin bakkal: satılan malı geri almıyoruz...
+Cakmak taşı bitmiş kızgın müsteri: nasıl almıyorsun amuna korum senin!!
-Pişkin bakkal: ne diyon lan sen velet değiştirmiyorum!!!
+çata küte çata küte

evet kavga baslamıstır cevre sakinleri polisi cagırırlar polis olay yerine hemen!! gelir ve cakmak tasi bitmis kizgin musteriyi hemen tutuklayıp karakola götürür. piskin bakkal sikayetci olmus üstüne üstlük iftira atmıstır '' gasp var beni gasp etmek istedi'' cakmak tasi bitmis kizgin musteri hapse düşer...

duruşma günü gelir mahkemeye cıkarlar. bir tarafta pişkin bakkal, bir tarafta cakmak taşı bitmiş kızgın müşteri.
olay tatlıya baglanır cünki cakmak tası biten kızgın müsterinin arkısında mafya vardır. pişkin bakkalı tehdit ederler ve suclamasını gei alır ve mahkeme düser. ama artık olaylar eskisi gibi olmayacatır. ne cakmak tası bitmiş kızgın müsteri icin nede pişkin bakkal icin.

cakmak tası biten kızgın müsteri hapiste kaldıgı 20 günde bir arkadas edinmiştir. kendisi pezevenktir ve elinde güzel hayat kadınları vardır. bunları anlata anlata bitiremez pezevenk. cakmak tası biten kızgın müsteri henüz hic cinsel deneyim yasamamıs biridir. cok heyecanlanır. dısarı cıkınca hemen o pezevengi bulur ve ''lan hani bana birisinden bahsediyordun o nerde cok heyecanlıyım olm'' der. ve birlikte bir otele giderler. orda hayat kadını onları karsılar. ''canım patronun dedigi sen misin? ne kadar şeker şeysin sen oyle'' der. tabi cakmak tası bitmiş kızgın müsteri utanmıstır. ''utanma'' der hayat kadını ve oda ya cıkarlar. tam soyunurlar ki otele polis baskın düzenler. cakmak tası biten kızgın müsteri ''aha simdi sıctık yinemi amk'' der. tekrar tutuklanır. etrafa rezil olmustur. zira kendisi cok onemli birisidir. bir asiret reisinin oğludur ve bir hayat kadınıyla yakalanması onun icin iyi degildir.
sorgusu alındıktan sonra serbest bırakılır.
hayattan bezmiş bir bicim de eve giderken düsüncelere dalar. ''lan bir cakmak tasının basımıza getirdigi olaylara bak 1 aydır neler yasıyorum pişkin bakkal s.ktim seni'' der ve bakkala yönelir.

pişkin bakkal: oo yeenim hoş geldin!!
cakmak tası bitmiş kızgın müsteri: lan pişkin bakkal işini dogru düzgün yapmadın neler geldi basıma!! s.kicem seni!!
pişkin bakkal: yeenim sakinleş benim ne günahım var. toptancı ipnesinin sucu ben malları ondan alıyorum cakmagı da ondan aldım.

o arada iceriye toptancı gelir...

+pişkin bakkal: aha bak yeenim toptancı bu.
*ipne toptancı: n'oldu pişkin bakkal hayrola.
+cakmak tası biten kızgın müsteri: lan neden sattıgın cakmakları kontrol etmiyorsun. 1 aydır bir cakmak tası yüzünden basıma gelmeyen kalmadı.
*ipne toptancı: once o elini indir hele artiz mi la bu? der;

+deli kalk oğlum
-noluyo lan!!
+hadi kalk artık

ve uykudan uyanılır, bir sıgara yakılır, bilgisayarın başına geçilir ve bu entry girilir.. * *