bugün

daredevil

marvel' in uzerinden iyi para goturdugu, 2. filmini cekmek icin ben affleck'e teklif goturdugu fakat oyuncunun " bir daha superkahraman mi ? asla arkadasim " demesi uzerine devam filmi projesi baslamadan bitmistir

filmde kingpin'in siyahi olmasi dikkat ceker. Ki goze batmismidir, hayir aksine cok da guzel bi secim olmustur michael clark duncan. Bullseye karakteri icin ilk olarak vin diesel dusunulmus fakat daha sonra colin farrell gibi ustun bir oyuncuyla anlasilmistir.colin farrel burdaki bullseye roluyle teen choise awards' da en iyi kotu insan odulunu almistir. Bence de haketmistir.

Filmde en basarili sahne Bullseye'in Elektra'yi oldurdugu sahnedir. Bu sahne cizgi romanda karikaturize edilmis seklinin tipkisidir. Bullseye sai' yi alio bole bi 5 - 6 saniye napsam die dusunuo ve mali veriyor.

Filmin trajikomik yani ise incredible hulk, iron man, spider man 2 gibi filmlere nazaran cok daha kucuk bi butceyle cekilmis olmasidir. biraz daha reklam olsa, biraz daha gorsel efekt, ne bilim bole biraz daha parildak arabalar olsa (bkz: iron man) cok daha fazla tutardi.

belli olmaz belki 2 - 3 yil sonra avengers, captain amerika flan hepsi kullanilip pic edilince, yeni karakter bulunamadiginda daredevil 2' yi cekerler. bu arada bu gorsel solenleri bize veren gercek superkahraman insana da tesekkur etmek lazim

(bkz: avi arad)
güncel Önemli Başlıklar