bugün

uğur dündar

yıllardır saygı duyulan gazeteciliğini, yapımcılığını ve bitmek bilmez araştırmacılığını bu sene star tv ana haber spikeri olarak başladığı günden itibaren tek tek kaybeden biridir.

doğan holdingin senelerdir yediği haltları haklı bir çabaymışcasına savunarak, kesilen vergi borcuna anlam veremediğini normalde tarafsız olması gereken spiker sıfatıyla halka duyurması gerçekten üzücüdür. her yayımlanan haberin arkasından illaki bir yorum getirmeyi de düstur edinmiştir kendine. bırak kardeşim, yorumu biz yapalım. senin işin sunmak, eleştirmenlik değil.

bugüne kadar hiç bir spiker görmedim ki, haber sunarken bir yandan da eleştirmenlik yapan ve geçmişinde yaptığı icraatları, spikerlik yoluyla ön plana çıkartan. evet, abartmıyorum. inanın türkiye ilk defa böyle bir sunucu ile karşı karşıya kalmıştır. kendisine son bir sözüm var;

doğan holding kendisinin bu tavrını devam ettirmesi için kaç para yatırıyorsa söylesin, biz aramızda toplanıp iki katını vermeyi kabul ediyoruz. ama ricamız, sadece spikerlik yapması yönündedir.