bugün

dinsizlik neden kötü bir şey gibi algılanıyor

Dinsizlik çok iyi gelsenize girince alışıyorsunuz. Dinsizliğin bize herhangi bir zararı yok. Maddi manevi herhangi bir kaybımız yok. Bizim de kendimize göre hayat sorunlarımız var ama çözümü için bir tanrıya yalvarmıyoruz.

insan olan kimseye kötülük yapmaz ahlak din olmasa da var olan bir şeydir. Yeterince zeki olan herkes kendi ahlakını yaratabilir. Ama ben maymunlarla aynı zekadayım beni sınırlayan bir şey yoksa ben bir canavara dönüşürüm diyen dinliler mevcut. işte bunlar özünde ahlaksızın önde gideni kişilerdir.

Bizim içimizde bir boşluk yok bu tamamen dinlilerin uydurmasıdır. Herhangi bir şeye tutunma ve sığınma ihtiyacımız yok. Sizde de olmasa boşluğa düşmezsiniz. zannettiğiniz gibi bir süreç işlemiyor.

Şeytanla herhangi bir bağımız yok. Şeytan çocukları korkutmak için uydurulmuş bir masal kahramanıdır. Oldu olacak casper'a falan da inanalım.

Yani anlayacağınız biz dinsizler çok mutluyuz. dinsizliğimizden kaynaklanan hiçbir sorunumuz yok. Bizim hakkımızda düşündüğünüz her şey sadece sizin kuruntunuz.