bugün

sözlüklerde foto atan erkekler

Abi bırakın göbek gidesini istediğini desin bu çektikleri testte balıklama atlamayın. iş yaşamında normal yaşamda onlarla tanışmak isteyen ya yakınlaşmak isteyen adamlar tiplerine çok uyumuyor ondan dolayı sosyal mecradan adam avlamaya çalışıyorlar. Şey gibi düşünün araba pazarında 450 lira yazdığı arabayı sarı siteye koyduğunda 540.000 lira yazan köylü kurnazını düşünün. Bir kızın değeri eğer hayatta buluştuğu veya tanıştığı erkekle ölculmelidir.

Ve şuna inanın ki beni sözlük yaşlıları tecrübeleri mutlaka onaylayacaktır: yakışıklı çocuğun yanında çirkin veya ortalama bir kız varsa AVM'de bir başka bir yerde mutlaka sosyal mecradan tanışmışlardır.

Burada gerçekten güzel bir kız olsa herkesin hemfikir olabileceği mutlaka kendini atmıştı fotoğraflarını filan. Yemeyeyin bu numaraları yoksa benim gibi tüm pazar gününüzü saçma birileriyle geçirmek zorunda kalabilirsiniz.