bugün

askerde dayak yedin mi

ohho, yedik tabi. hemde okkalı bi tokat yedik..
her gittiğim yerde bir vukuat olmazsa şaşarım.

gece 1-2 kule nöbeti. karakola yeni gelmişim ilk zamanlar. alışkın değiliz nöbete. zor geldi, öyle biraz isyan eder gibi oldum. zaten ne zaman isyan etsem başıma iş gelir. yerime gelecek arkadaş geç geldi biraz. neyse, sonra tüm değişen arkadaşlarla birlikte önümüzde çavuş doldur boşalt istasyonuna gittik. namlu havada, kurma kolunu çek, bırak, 2 defa, sağ baştan say tetik düşür, 4-5 nöbetciyiz ben en sondayım, tık, tık, tık, tık, güüümmm, ulan benim g3 ateşlenmesi mi, taa merkezden 20-25 km ötede il jandarma alaydan duyulmuş ses. meğerse şarjör takılı kalmış, iki mermi de elimde hala uyanmıyom salak gibi dayak yicez ya. çavuş 2 metre önümde yere kapaklandı çocuk korkudan, bütün karakol ayağa kalktı gece 02. ben dondum kaldım aptal aptal bakıyom. neyse karakol komutanı geldi rahmetli (sonra şehit oldu) fatih ast.bşçvş. geldi yanıma dedi noldu oğlum, dedim komutanım tüfek patlattım, bir tane yağladı bana şimşek çaktı sandım. ardından aferin oğlum dedi, görüyon mu bak bide bana yalan söylüyor pezev....ler kapı çarpmış diyorlar dedi, salak mıyız lan biz dedi Tüfek sesini anlamıycaz mı? bak adam nasıl doğru söylüyor. rahmetli beni severdi, biz iki topraktık, sabah içtimasında gelirdi yanımıza illa takılırdı. Allah gani gani rahmet eylesin. Nusaybin'de şehid oldu. nur içinde yatsın..
güncel Önemli Başlıklar