bugün
- arkadaşlar bu ne8
- l l l14
- 31 mart 2024 sandığa gitmeyecek yazarlar10
- galeri uludagsozluk com15
- yüksek hızlı tren8
- günün sözü13
- beyin yakan sorular sponsorlu
- adı irem olan öğretmenlere aşık olmak8
- zafer partisi12
- fenerbahçenin alanyaya attığı ofsaytımsı gol20
- melahel8
- eve temizlikçi çağırmak13
- 24 eylül 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı17
- pazar günü aşık olunur mu12
- ayrılıkçı türkler55
- anın görüntüsü15
- en sevdiği sütlü tatlı meme olan erkek12
- güvenlik hatasına rağmen aktif olan yazarlar15
- sinan oğan29
- true'nun yetkili olması9
- temenujka8
- türkler ve kürtler14
- klarnet calan sarapci koala 68
- atakergit yurt dışında mı yaşıyor9
- dünya tarihini değiştiren icat16
- hangi yazarla buluşmak isterdin15
- gece 3 de yenen sikerim hayatı makarnası14
- chpye oy veren yüzde 25lik kesim10
- istanbul insanı vs ankara insanı8
- sokakta sevişen hadsiz çift8
- 0 0 716
- izmir de kargoyla altın gönderen adam11
- uludağ sözlük metalci yazarlar birliği8
- kredi kartı borcumu ödeyecek kişi arıyorum12
- 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı16
- alkol aldıracak durumlar11
- karınıza otomotik fites araba alır mısınız11
- true yi evlendiriyoruz9
- kafirleri gördüğünüz yerde öldürün11
- kürtlere laf atanlar18
- pendik te 8500 lira istenen kiralık ev9
- fotografın atatürk'e ait olduğunu bilmiyordum20
- bulunduğunuz yerin hava durumu9
- 23 eylül 2023 başakşehir galatasaray maçı29
- recep tayyip erdoğan8
- evli kadın kaçamak yapabilir mi13
- yazarların evindeki müzik enstrümanları27
- hotchner from bau9
- 23 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı14
- para mutlulluk getirmez15
- ona bir şeyler söyle12
(bkz: halil konakçı nın askerliğini yapmaması)
üstteki başlığı açıyor halil konakçıya şerefsiz dinci diyor ben uyarınca kafasına dank ediyor yaptığı hatanın farkına varınca yazısını siliyor. olm benim hayatım sen gibi islam düşmanı tiplerle uğraşmakla geçti sanal alemde hiç işim olmayacak ama sizleri gördükçe buralarda takılıyorum. bak vaktim var zamanım var paraya pula hiç ihtiyacım yok torunuma bile yeter kuran çarpsın eğer seni kafama takarsam o yazını cimere yazarım yazacaktım sen silince vazgeçtim ? avukata verecek paramnda var bu işlerle uğraşacak avukatlarda sıkıntı kyok sıkıntı ne biliyormusun bi olayı belgelemeden doğruymuş gibi gelip algı yapman yakışmıyor en azılı atesitlerin bazıları bile senin yaptığını yapmıyor ayıptır lan. geçen ay gene iftira attınız hatay arap toprağıdır dediniz o konuşmayı atın hesap silicem dedim biriniz atamadınız. bu yüzden ak partiye oy veriyorum sizi gördükçe islam düşmanlığınız tavana vurdukça iktidar olmadan neler yapacağınızı görüyoruz bundan dolayı ak parti kazanıyor işte. allah sie iktidar yüzü göstermesin müslümanlara işkence bile yaparsınız.
üstteki başlığı açıyor halil konakçıya şerefsiz dinci diyor ben uyarınca kafasına dank ediyor yaptığı hatanın farkına varınca yazısını siliyor. olm benim hayatım sen gibi islam düşmanı tiplerle uğraşmakla geçti sanal alemde hiç işim olmayacak ama sizleri gördükçe buralarda takılıyorum. bak vaktim var zamanım var paraya pula hiç ihtiyacım yok torunuma bile yeter kuran çarpsın eğer seni kafama takarsam o yazını cimere yazarım yazacaktım sen silince vazgeçtim ? avukata verecek paramnda var bu işlerle uğraşacak avukatlarda sıkıntı kyok sıkıntı ne biliyormusun bi olayı belgelemeden doğruymuş gibi gelip algı yapman yakışmıyor en azılı atesitlerin bazıları bile senin yaptığını yapmıyor ayıptır lan. geçen ay gene iftira attınız hatay arap toprağıdır dediniz o konuşmayı atın hesap silicem dedim biriniz atamadınız. bu yüzden ak partiye oy veriyorum sizi gördükçe islam düşmanlığınız tavana vurdukça iktidar olmadan neler yapacağınızı görüyoruz bundan dolayı ak parti kazanıyor işte. allah sie iktidar yüzü göstermesin müslümanlara işkence bile yaparsınız.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar