bugün

manyak olmaya karar verdim

(bkz: halil konakçı nın askerliğini yapmaması)

üstteki başlığı açıyor halil konakçıya şerefsiz dinci diyor ben uyarınca kafasına dank ediyor yaptığı hatanın farkına varınca yazısını siliyor. olm benim hayatım sen gibi islam düşmanı tiplerle uğraşmakla geçti sanal alemde hiç işim olmayacak ama sizleri gördükçe buralarda takılıyorum. bak vaktim var zamanım var paraya pula hiç ihtiyacım yok torunuma bile yeter kuran çarpsın eğer seni kafama takarsam o yazını cimere yazarım yazacaktım sen silince vazgeçtim ? avukata verecek paramnda var bu işlerle uğraşacak avukatlarda sıkıntı kyok sıkıntı ne biliyormusun bi olayı belgelemeden doğruymuş gibi gelip algı yapman yakışmıyor en azılı atesitlerin bazıları bile senin yaptığını yapmıyor ayıptır lan. geçen ay gene iftira attınız hatay arap toprağıdır dediniz o konuşmayı atın hesap silicem dedim biriniz atamadınız. bu yüzden ak partiye oy veriyorum sizi gördükçe islam düşmanlığınız tavana vurdukça iktidar olmadan neler yapacağınızı görüyoruz bundan dolayı ak parti kazanıyor işte. allah sie iktidar yüzü göstermesin müslümanlara işkence bile yaparsınız.