bugün

hamas i sevdigi kadar ulkesini sevmeyen cahil

bu millet o kadar alîdir ki, hangi mazlumu gösterirsen o taraftan olur. bir dönem çeçenistan gösterildi, millet dağlar taşlar aştı çeçnistana komando olmaya gitti, bakın malından değil canından vazgeçmesinden bahsediyorum. sola hiç iltifat etmeyen bu millet filistin davası uğruna yaser arafat posterleri taşıdı. bosna yirminci yüzyılda sözümona modern dünyanın ağır silahlarına poligon sahası olurken onlara yardım gönderende, dualarında unutmayanda bu milletti.
yani öyle sadece filistin davasına sempati duymak gibi bir derdi yok bu milletin, bir kesimin ifadesiyle cahil halkın, ki o cahil halkın irfanının zekatı bu lafı edenleri irfanlı kılacak kadardır. bu millete nerde bir mazlum gösterirsen onunla beraber olur. filistin, çeçenistan, bosna.... bu davaların uluslararası arenada ki savunucusuda hep bu millet, bu devlet olmuştur. bu da tarihin getirdiği bir sorumluluk olarak görüldüğü için böyledir. bosna'lı müslümanın sadece senin sebebinle müslüman oldu diye o zulmü yaşadığını bildiği için böyledir.
yoksa daha geçen yıl sokaktaki birbirini boğazlayan filistinlileri, sokaktaki çocuğa kadar herkesin elinde olup birbirlerine doğrultukları silahları da görüyor bu millet, o silahlar şimdi nerde diyede soruyor. ama bu zalimin zulmunü alkışlamasını gerektirmiyor.