bugün

tayyip erdoğan ın arapları

arap dünyasının lideri sayın recep tayyip erdoğan'ın şimon peres'e gösterdiği gerekli tepkiyi yurt içinde ve yurt dışında büyük bir sevinçle kutlayan araplardır. bu tepki biz türkler'i bile bir nebze mutlu etti. allah var uzun süredir böyle tepki verebilen bir devlet başkanı görmemiştik.

ancak aynı araplar haliyle arap oldukları için doğu türkistan'da neredeyse 1 asırdır süren planlı soykırıma tepki göstermemektedirler. doğal araplar ne de olsa. arapça konuşanları da türkçe konuşanları da!

aynı araplar karabağ'da, hocalı'da katledilen azeriler için piyasaya çıkmadılar. arapça konuşanları da türkçe konuşanları da!

süleymaniye de türk subayların kafalarına çuval geçirildiğinde, bu araplar'ın lideri sayın erdoğan, abd'ye nota verecek misiniz diye sorulduğunda "bu işler öyle müzik notası gibi kolay değil, ne notası bu müzik notası mı?" demiştir ve bu yüzden söz konusu araplar yine piyasaya çıkmamıştır. arapça konuşanları da türkçe konuşanları da!

kosova'da, makedonya'da boşnaklar ve kalan son türkler sırplar tarafında katledildiğinde de bu araplar evlerinde vah vah demiştir. arapça konuşanları da türkçe konuşanları da!

son olarak telafer'de türkmenler'in evlerine kürt eşkiyası girerek çoluk çocuk öldürürken, tuzhurmatu'da hepsi göçe mecbur bırakılırken ya da kerkük'te yüzlercesi camilerinde bomba patlatılarak öldürüldüğünde yine sayın Erdoğan'ın arapları görünmez olmuştur. e doğal oradaki türkmenler şii ne de olsa!

türkmenler öldürülürken sayın erdoğan da Bush'un masasını kırmızı bir suratla posta koyarak terk etmemiştir. değil mi?
güncel Önemli Başlıklar