bugün

1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi

".............hee ilim irfan gelişsin diye kurduğunuz eğitim sisteminin 2023 yılı itibariyle bana ortaya koyduğu bilimsel bir çalışmayı, sivrilmiş bir bilimadamını söyleyin......"
".............kar kış yağmur fırtına demeden 7 yaşından itibaren heykel önünde andımız okumakla bilimin ne ilgisi var diye düşünmüyor da, ucu azıcık putlara dokununca hemen "müslümanlar yüzünden geri kaldık" diyor................."

minik öküzcük, 1000 yıl boyunca kar kış yağmur fırtına demeden günde beş kere arabın allahının önünde secde etmenin getirdiği zihinsel deformasyonun etkileri öyle 50-60 senede silinmez..

türkiye cumhuriyeti islam dünyasının en ileri ülkelerinden biridir ve bir sürü avrupa ülkesinden daha fazla sanayileşmiştir.. bu da cumhuriyetin başarısıdır.. ama kabul ediyorum, istenilen yerde değiliz.. bunun da en büyük sebebi siz arap büllüğü yalayıcılarına gösterilen hoşgörüdür..

tabii atatürk denen adamın da çok ağır hataları var.. en ağır hatası siz köylülere insan muamelesi yapmasıdır.. sizler için okullar, hastaneler, üniversiteler kurmasıdır.. size istanbul'a giriş izni vermesidir.. oysa siz maraba olmak için yaratılmışsınız.. osmanlı kafanızı kıra kıra, öşür vergisini ödemeyenlerinizi falakaya yıka yıka ne güzel idare ediyordu sizi.. tam hakkettiğiniz gibi.. atatürk ise size cumhuriyet ve eşit vatandaşlık gibi asla haketmediğiniz bir şey verdi..

"......türkiye'yi yöneten güç kripto zümredir......"

yani kürtler, rizeliler, yozgatlılar, konyalılar, nakşiler, halidiler hep kripto zümre öyle mi? çünkü nereye baksam para ve güç hep bu müslüman-köylü-anadolulu-şalvarlı takımının elinde..

istanbul'a şöyle bi uzaktan bak.. görebildiğin gökdelenlerin yüzde doksanı aşiret-tarikat bağlantılı köylü-kürt-karadenizli heriflerin elindedir... bunlar mı gizli yahudiymiş?

"....çarpık olan sistem mi, yoksa sistemi çarpıklaştıran insanlar mı? ...."

çarpık olan senin kafa yapın güzelim.. çarpık olan senin 20 senelik akp iktidarından sonra hala mağduriyet kastırabilmen...
güncel Önemli Başlıklar