bugün

muharrem ince

fetöcü gerizekalının birisi çıkmış diyor ki; "iktidar partisi oyları çalacak ama bütün partilerin müşahitleri sandık başındayken bunu yapamayacaklar, ondan seçimi muharrem ince'nin adaylığıyla ikinci tura bırakmak istiyorlar." ikinci turda sandıkta sadece chp'nin müşahitleri kalınca seçimde hile yapmak daha kolay olacakmış. gerizekalı fetöcü, 7 tane partinin adayı değil mi kılıçdar, seçim ikinci tura kaldı diye neden müşahit göndermesinler bu partiler aptal. kaldı ki bunların sandıklara sahip çıkmak için gerekli özeni göstermemeleri neden muharrem ince'nin suçu olsun mal, ne alaka? oh biraz rahatladım, ama devam edeceğim.

yukarıdaki gibi seçimin ikinci tura kalmasıyla gerizekalı alakasız nedenlerle seçim güvenliğinden endişe eden varsa da ilk turda kazandırılması gereken isim neden kılıçdar oluyor da muharrem ince olmuyor ha öküz? kılıçdar'ı aday olarak ben mi seçtim, partililer mı seçti, halk mı seçti? neden birilerinin tepeden inme kararı ile muharrem ince'nin ve ona oy verecek seçmenlerin demokratik özgürlükleri saçma sapan iftiralarla gaspedilmeye çalışılıyor? adam yüz bin imzayı toplayıp aday olacak, birileri gibi " ben ne diyorsam o höyt" deyip oldu bittiye getirmeyecek, arkasında halk olacak.

kaldı ki muharrem ince'nin ikinci tura kalması hile ihtimalini 0'a indirir. kemal kılıçdaroğlu ikinci tura kaldığında çok çok küçük bir şansı var, kazansa bile oy farkının çok az olacağı bariz. ama muharrem ince ikinci tura kaldığında yüzde 60-70'le alır, hiçbir hile de bu kadar oy farkını silip götüremez.

gerizekalı fetöcüler sizin yüzünüzden bu ülke onlarca yıl geriye gitti, hala daha mevcut seçenekler arasında şu ülkenin düze çıkması için bir umut varsa onu da yok etme derdindesiniz.