bugün

20 02 2023 sevgilimin beni terketmesi

8.10.2022 annemide kaybettikten sonra yalnızlık karşılamıştı beni. o vakitlerde tiyatro kursunda yolum biriyle kesişti ve yalnızlığıma ortak oldu. ortak noktamız çoktu. ikimizinde yaraları derindi. birbirimizi anlıyorduk, seviyorduk, anlaşıyorduk ta ki geçtiğimiz aylarda ona söylemek zorunda kaldığım bir yalan ilişkimizin çatırdamasına sebep oldu.
yalanın sebebi şuydu; abim bi akşam sana geleceğim senin tayfayıda topla içeriz dedi bende arkadaşlarımı topladım ve abim evime metresiyle birlikte gelip kaldı. sevgilimden bunu gizlemeyi tercih ederek ona ailesiyle geldi diye yalan söyledim fakat bi kaç gün sonra arkadaş grubunla toplaştığımızda yalanım ortaya çıktı ve bunu duyan sevgilim sinirle ortamı terketti. bende peşinden gittim özür dilemeye ama fayda etmedi senin ne biçim ailen var dedi. bi süre küs kaldıktan sonra yeniden görüşmeye başladık fakat sevgilim '' abini yakınımda, yöremde görmek istemiyorum. evlilik kurumuna inancı olmayan bir insan beni isteyemez ve evime giremez. abinle konuş, yakında evleneceğini bu çarpık yaşamının onu rahatsız ettiğini ve bu durumda evine almayacağını'' söylememi istedi. ben bunu yapmadım her ne kadar abimin yaptığı yanlışta olsa özel hayatı, evliliği beni ilgilendirmiyordu. orta yol bulmak için bunları söyledim sevgilime. sevgilim daha çok kızdı ve bana senin abine karşı hayata karşı bi duruşun yok, pısırık biriyle ben olmam. şubat sonuna kadar bu durumu çöz dedi. tab bu arada sadece abi sorununundan başka bi sorunumuz daha vardı miras paylaşımı. kız arkadaşım bu konuyada girerek mal mülk derdim değil ama seninde geleceğin için elinde birşey olmalı bu yüzden sana düşeni al tapu işini hallet demesiydi.

sonuç olarak 4 aylık sürede güzel başlayan, evliliğe doğru giden bi ilişkiyi geçen pazartesi kurs çıkışında sevgilimin ağlayarak benden ayrılmasıyla son buldu. bende her şeyi bırakıp gitmeyi düşünüyorum işimi, evimi hatta şehrimi bile değiştireceğim. bu arada ben kızı çok üzdüm ve defalarca ağlattımbu konular yüzünden. o beni konuşturmak, yaralarımı sarmak istedikçe ben onu kırdım. geçen pazar d.günümdü ve tüm gün gezdik, eğlendik ve kutladık. şimdi öyle bi yalnızlığın içindeyim ki nefes alamıyorum.
güncel Önemli Başlıklar