bugün

17 ocak 2023 uludağ sözlük dönüm noktası

Uzun zamandır girmeyip neler olmuş diye merak edip denk geldiğim noktadır.

Yani kafana göre takılma kısmı vardı evet ama ekşi nin kullandığı otosansür makası ya beni kesmedi ya da zaten yeterince temkinli olduğum için sorun yaşamadım. Pek dönesim de gelmedi. Buraya özgü birşeyler yapmak istersem anma hizmeti modunda gelip içerik ekliyorum o kadar.

Bir de 15 yıl aktif yazarlık başlangıcı, 20 yıl ilk hesap açılışından beri geçen süre. ben 15-20 yıl önceki ben değilim ki sözlük aynı olsun, internet aynı olsun.. eskiden insanların farklı gruplara mensup olmasının anlamı vardı, bugünün gençleri daha bireysel. Bir de farklı platformlarda grup haline geliyor olmalılar. Sözlüğün de vizyonu ve misyonu değişecek elbet, ne olacaktı ki?

Ha yine çemkiririz o ayrı. Ben yıllarca ülke tarihi tutar gibi haber biriktirdim, insanlar anı resimledi. Resimleyenlerin yazmayı bırakıp instagram a dönmesi normal de, bence bu be diğer insanları benim gibi içerik üretmeye çalışanları okumuyor diye kötülemek ve toksik nostalji yapmak da haksızlık. Ne yapalım, bak rastgele yazarken kavram uyduracak kapasitemiz var ama ülke benden dandik hizmet görme işlerinde yararlanıyor, özel ilgi alanından yürümek istediğimde de işte en fazla bu entry e kadar geliyorum. Çözülür mü, belki, bakacağız.
güncel Önemli Başlıklar