bugün

şimon peres in hazımsızlara verdiği ayar

silah tüccarı ve diploması denen globalleşme süreci.
işte arkadaşımızın belirttiği üzere ülkemizin delikanlılığı, bizim içimizden çıkan bir adamın. misafirliğe gittiği evin .mna koyması.
yaptığı çok absürd bir olay değildi israil denen devletin reis-i cumhuru, sesini yükseltmiştir buna dayanabilecek hiç bir allah kulu yoktur.
çocukları öldür, fosfor bombası kullan, savaş suçu işle, bm ye karşı gel. kendini bilmez üç beş çapulcu dünyanın göbeğine geçmiş, vurarız demiştir resmen.
türkiye ki bm nin yıllardır üyesi olup, sene içinde de güvenlik sorumlusu olmuştur aslında geç kalmış bir tepki değil mi? evet öyle.
ama olsun, geç olsun güç olmasın, yanlış yerde yapmış olması biraz ürkütücü olmuştur.
rte bu ülkenin başbakanıdır. ben çıkıp fransa cezayir de katliam yaptı desem sadece beni bağlar. ama bir ülkenin başbakanı konuşurken halkını düşünmelidir.
70 milyon insanın vebalini boynuna yükleyeceğini bilmelidir.
bir islam sempatizanı bu olayları da gayet iyi bilebilir.
ikili ilişkiler ise umrumuzda olmaması gerekir, insanları öldürmek için bomba alacağımız bir devlete küsmemek için yapmacık tavırlar yapmak çok nahoş bir durum.
israilin bize verebileceği, silah, uçak, roketten başka bişey değildir.
hep delikanlı gibi konuştuk ve türk halkı hep öyle yapacak, başbakan yaptıklarının 70 milyonu bağlayacağını biliyorsa, gerekirse arkasında alkış tutup, seviniriz ama gündem değiştirme konusunda çok becerikli insan olduğu için allah bir dediğine inanamak zorlaşıyor.
biz dayanıklı dövüşen bir başbakana sahip olmaktan utanıyoruz hem de deliklanlıca.