bugün

secim zor gecti ama i bb aldim

a) istanbul'da yerel seçimlerin ertesi günü kadir topbaşın söyleyeceği sözcük grubu. Kadir topbaş başkanlık koltuğunun tozlanmasına izin vermeyerek seçmen tarafından iyi not aldığını düşünecek; buna karşın kemal kılıçdaroğlu: "hayır efeeeem.. burada yalnışlık var, vallaha lan belediyenin önündeki paspasta çamur gördüm, seçimlerde kopya çekildi, telefonların geri sayım sayacı kaç paraya alındı! , sincaplar kil-çamur içinde, aslkjdalskjdaslkjd" diyip sistemi çökecektir.

b) istanbulda yerel seçimlerin ertesi günü kemal kılıçdaroğlunun sarfedeceği cümle.Sayın Kemal halka dönerek: "Sevgili halkım, zor bir sınavdan geçtik. bu sınav zarfında leptopumun belgelerim'i full doldu. hepsini göstericem. hatta paintte bir iki rte resmi, yaptım isteyene gösterebilirim. hatta aranızdan bir iki kişi mayın tarlası dahi oynayabilir" diyecek sevincini bizlerle paylaşacaktır. kadir topbaş ise yenilgiyi kabul edip yeni başkana bir gps cihazı hediye ederek sessizce ağlayacaktır.

c) ne olursa olsun benim için şu an ikiside ortalamanın altında kalmıştır. bu adamlar kedi-köpek gibi birbirini yiyip bizle dalga geçiyorlar hala. bunlar mı bana başkan olacaklar demeden duramıyor insan. fil olmak isterdim.