bugün

varank reis in whatsapp ta paylaştığı müthiş söz

bunu yazan sorgusuz sualsiz biat ettiği şahsın sürekli "biden"ın kapısında randevu için beklediğinden falanda haberi vardır inşallah.

bu siyasal islamcıları anlamak mümkün değil.. sorsan yahudi düşmanları ama israil ile sürekli el sıkışılıyor sesleri çıkmıyor. sorsan emperyalizm düşmanları ama amerika ile sıkı fıkı olunma çabalarına sesleri çıkmıyor. sorsan pkk düşmanları hdp den ölümüne nefret ediyorlar ama çözüm süreci zamanı sesleri çıkmıyor, hdp ile görüşülmesine olumlu bakıyorlar, pkk destekçisi olduğu bilinen tiplerle aynı sahnelerde boy gösterilmesine teröristler için yazılan şarkılara eşlik edilmesine göz yaşı dökülmesine seviniyorlar.

bu ne skim iş ben anlamadım. muhalefetten bir parti hdp li birisine selam verse vatan haini ama kendi partileri adalet bakanı başkanlığında heyet gönderiyor bir tanesi gelip de bu nasıl iş demiyor. muhalefetten bir parti amerikaya gidince ülkeyi satmaya gitti diyorlar ama kendileri central parklarda falan geziyorlar. zamanında pensilvanyadaki ibilisi de çok seviyorlardı taa ki yorgan yanana kadar. şimdi herkesi pensilvanyanın uşağı olmakla suçluyorlar.
güncel Önemli Başlıklar