bugün

dünyaya kadın olarak gelmek

herkesle uğraşacaksın, başta anne-babanla. özellikle kafası ataerkil çalışan sınıfçı ve cinsiyetçi annenle. sonra toplumla uğraşacaksın. seni hep geri plana itecek, yaptığın hiçbir şeyi beğenmeyecekler. kolay kurban. herkes her kötü olayda seni suçlayacak. sonra kadın düşmanı olan türk erkekleriyle mücadele edeceksin. kadınlara olan kin ve nefretini her fırsatta dile getiren, önce annesi, kız kardeşiyle başlayan nefretini sonra eşine yönelten, bütün olumsuzlukların baş müsebbibi sayılan kadınlar. kadınlar fitnedir, fesattır, aklı eksiktir, saçı uzun aklı kıttır, kadına danışıp tersini yapmak gerekir (gazali gerizekalısı öyle diyor), dedikoducudur... erkekler günahsız bir melektir, basit ve iyi varlıklardır. tek fonksiyonludur (cem'in benzetmesi) sadece açma ve kapama düğmesi vardır...bu yalanları kadınlara yutturdular yıllarca. zamanla anlıyorsun ne kadar zalim olduklarını, her fırsatta kadını ezdiklerini, taciz ettiklerini, mobbing yaptıklarını eşlerine, iş yerinde kadınlara, sokakta masum genç kızlara... ve garip olan okumuş okumamış fark etmeden bütün erkeklerin aynı karakterde oldukları... haa bir de bunlar birbirlerini tutarlar, bir erkek aleyhinde bir kadın bir şey söylese hemen savunurlar. çünkü ucunun kendilerine dokunacağını bilirler. kadınlar bazı kadınlardan da çok çeker. ezmesi kolaydır ne de olsa. bir kadın veya bir erkek başka bir kadın hakkında atıp tutsun hemen kadına düşman olur. erkekler gibi kurnaz değildir, ucu bana dokunacak mı, kendi cinsiyetimden birini savunayım demez... o da mobbing yapar herkes gibi. kolay yem ne de olsa. sonra kadının yaptığı hiçbir başarı kendi başarısı olamaz asla, eşi yardım etmiştir, torpillidir. erkek yapsa onun zekası ve aklındandır. kadın yapamaz eksik akıllı bir insan nasıl prof olur, nasıl prof olan eşini geçebilir ki? başımıza taş yağacak, töbe töbe.. kesin eşidir eşi... kocasının marifetidir başarısı. çocuğu başarılı olsa, babasının çocuğu olur, çocuk başarısız olsa annesinin çocuğu ne olacak annesi terbiye vermemiş olur. kötülükler anneye iyilikler babaya yüklenir hep. erkek taciz etmez, ahlaksızlık yapmaz, 'kadın kuyruk sallamıştır', yoksa erkek masum bir kediciktir. bir kedi postuna bürünmüş bir sırtlandan kim şüphelenebilir ki? kadın bozucu, dağıtıcı, bölücüdür, erkek; yapıcı, birleştirici ve düzeltendir. medeniyeti erkek kurar, sanatı erkek yapar, bilimi erkek üretir. kadın hiçbir şey yapamaz, zeka özürlüdür. tarihte örneği yoktur başarılı bir kadının.. erkeklerin zulmünden ve baskısından göz açamamıştır kadınlar demezler... tarihte ne kadar hain ve mobingçi bir cinsiyetin mensubuyuz diye kendilerini suçlayacakları yerde yine kadın suçlu olur onların gözünde. bu böyle uzar gider.

üniversitelerde kadın ve aile araştırmaları merkezi kuruluyor. tam bir saçmalık !!!! erkek yok dikkat ederseniz. ailenin içinde erkeği saymamışlar.

erkek araştırmaları, kadınlara yaptıkları zulüm ve mobbing araştırma merkezi kurulmalı. sorunun kaynağı erkek, üniversiteler kadını araştırmaya çalışıyor. ahahahahaha