bugün

ergen stajyerin insani bunalima iten ter kokusu

yo dostum yoo, burda kimseyi rencide etmiyoruz ilk bunda anlaşalım. Başlık liseye yeni başlayan sanat okullarının stajyerlerini içeriyor. Yaşını başını almış genç stajyerleri değil.

bunalıma itmesindeki neden gün boyu ismail yk dinlemesi de değil, zevkidir karışmam. işe geçte gelebilir tamam görmezden gelirim. günde 5 adet msn adresi alıp "gökçe abla beni kaydet yeni adresim" de yazabilir o na da eyvallah. ama ben ömrü hayatımda böyle sinici, sinsi ve de pis bi koku daha duymadım arkadaş. hani kişinin parfüm kokusu kendine gelmez ya zira bunlarda o kokuya alışıyorlar zamanla bence. hayır yoksa o kokuyu bi alsa kendinden soğuyacak inan.

Bi koku, bi insanı bu kadar mı bunalıma iter? insanın burnunun direğini bu kadar mı sızlatır abi!
kabuğuma çekilip hayata küsmeme neden olan koku bu benim. evet, "ergen stajyerin gözle görünen ter kokusu".

tanım zor ama anlatılamayacak gibi de değil.

nedir abi stajyer dediğin? 5 msn adresini bi anda açıp pc'yi çökerten, işi gücü kızlarla konuşmak olan eleman.

asıl görevi; evrak zımbalama, ataçlama, "karnım acıktı koş tost yaptır" dediğimiz, faks makinasıyla günde 1500 kere ilişkiye giren (ki ergen ya yeminle hoşuna gidiyordur bu olay herifin), fotokopi çekme konusunun dışında her boku yapan, paçalarından asilik akan alınlarından da sivilce eksik olmayan taze genç.

baba parasıyla samsun içerken maaş aldıklarında molbuş içen artız tip.
(konuyu topla konuyu)

paçalarından mı akar o koku yoksa koltukaltlarından mı bilinmez pis kokar abi bunların geneli. sizin kabanı astığınız yere kabanını astığında sinir krizi geçirirsiniz. kışın o kıç dondurucu soğuğunda, o odaya girer girmez camları açarsınız. sizin kıç soğuktan kristalize olurken, o cengaver incecik piyanist şantör gömleğiyle odada dolaşır. arada "nüko abla bu nasıl olucaktı" diye başınıza dikilir. işte o sıra nefessiz kaç dakika kalabilirim rekorunu kırarsınız.

öyle de pis bı kokudur bu. Siner. hele de kışın dışarda siğara içip geldiyse bi yandan ter bi yandan da bu koku voltranı oluşturur.

not: saydım abi 5 dakika nefesimi tutabiliyorum lan. yasemin dalkılıç gibiyim şerefsizim.
güncel Önemli Başlıklar