bugün

20 milyon kişinin sobalı evde yaşadığını düşünmek

başlığın süzgeçten geçmemiş hali: ak partiye istisnasız oy veren yaklaşık 20 milyon kişinin hepsinin sobalı evde yaşadığını düşünmek olacaktı lakin bu kadar hayvani bir karakter sayısına onay verilemiyeceğinden mütevellit, en son bu şekilde kaldı.

ak parti'nin %34'ten sonraki başarısını %47'lere taşımasının en büyük nedeninin kömür dağıtımı olduğunu düşünenlerin üstü kapalı iddia ettikleridir. evet belki bu ülkede 20 milyondan fazla sobalı evde yaşayan vatandaşımız vardır lakin buradaki 20 milyon sayısı, ak partiye oy verenleri kapsamaktadır. yani, ''ülkedeki herkesin kaloriferli evde yaşadığı iddiasında bulunan denyoların inanamadığıdır'' şeklinde ayar vermeye kalkamayın canlarım. aksi halde sniperla rüzgar ayarını yapıp, alnınızın çatına bindiririm kurşunu, ona göre...

ne diyordum? heh... oy veren herkesin kömür aldığını iddia etmektir aslen. evet çok mantıklıdır. ak parti o kadar süper, manyak, acaip zengindir ki, tonu 700 milyon olan kömürü, sayısı 20 milyonu bulan tüm ailelere tek tek dağıtmıştır. artık kaç zöntrilyon ediyor bilmiyorum ama o derece zengin işte.
(bkz: ak parti yi sizler yarattınız gençler)
(bkz: sağ olun sağ olun sağ olun)
(bkz: ne demek efendim)
güncel Önemli Başlıklar