bugün

geleneksel sozluk grevleri

bugüne kadar hiç olmamış, bir kere bile olmamış grevlerdir.

bugüne kadar hiç olmaması bugünden sonra olmayacağı anlamına gelmemeli. ara sıra patronun kim olduğunu göstermeliyiz gibime geliyor.

aslına bakarsak hepimiz malız. bedavaya entry giren sözlük yazarlarının ne olduğunu söyleyeyim ister misiniz? hepsi kocakafalı ve mal aynı zamanda angut. burada bir sürü vakit kaybediyor, yazı yazıyor, oylama yapıyoruz, yeri geliyor bu siktiri boktan ortam için polemiğe giriyoruz, sidik yarıştırıyoruz, sazan avlıyoruz, cızbız yapıyoruz. peki elimize geçen nedir? adsl faturası giriyor her ay. ne için yazarız, böcekiz lan resmen! biz yazıları yazalım zall reklam dalgasından volüyü vursun. yok ya! bu düzen değişecek!

"düzen halinden memnun da düzülen ne zaman değişecek" deme hemen. zira ne ben ecevit'im ne de burası miting meydanı. evet kesinlikle bu reklam pastasından pay almalıyız yazarlar olarak. bu da ancak grevle olabilir. var mısınız benimle sözlüğün rantını yiyenlere posta koyup nemalanmaya?

şöyle bir gün düşünün ki hiç entry girilmemiş, hiçbir yazar online olmamış, sol freymde in cin sek sek oynuyor, sözlük okurları(tabi varsa) şaşkın... yazarlar isyan ediyor. akın var akın, güneşe akın! halay bile çekeriz online olarak. hem de en ideolojik olanından. tabi bazı grev kırıcılar, yaldır yavşak insanlar da olacak o gün. ama güneşi tutacağız, kararlıyız. moderatörler kalakalmış... bir düşün. çok mu uzak?

abuk subuk kampanyalar yapacağımıza böyle bi grevle tokatımızı şaklatabiliriz kalantor, etli, dolgun suratlara. eylem planı, yol haritası falan belirlemek lazım. amacımız nedir? gerçi bunlar laga ve luga. doktrine bağlı kalmayalım derim ben gene de. para almamız şart değil. bazen reklamlara bakıyorum, arkadaşlık siteleri falan reklam veriyor sözlüğe. zall önayak olup bize oradan hatun ya da adam bulabilir cinsiyete göre. para şart değil...