bugün

sozlukte siyaset yapanlarin samimi olmamasi

öncelikle "sanal ortamda samimiyet" olgusunu tartışmak gerekir bu tür bir tespit yapmak için.. klavye başında google aracılığı ile her bilgiye bi'kaç saniyede ulaşan ve bunu kendi fikriymiş gibi lanse eden bir toplum içinde yaşıyoruz..

samimiyet denilen şeyin artık artı bir özellik olduğu bu çağda siyasi parti üyeleri bile samimi olamamışken sözlükteki insanlardan bunu beklemek de oldukça saçmadır..

sağlam bir denetim mekanizması kurulamamış sözlükte siyasi her düşünce yazılabilmekte, oy ile gelenlere hakaret edilebilmektedir.. çünkü kimse kolay kolay o laf söylediği kişinin karşısına geçip tartışamaz.. google yok elinin altında..

ayrıca samimiyet beklenmesi de oldukça yersizdir.. dünü unutan bir toplumuz biz.. kötüden kurtulmak için kötüye oy veren insanlarız.. hep aynı samimiyetsiz vaadlere kananlarız biz..

kim samimi ki? ya da bunu bekleyenler insanlar ne kadar samimi? kasmayın bu kadar! samimi olmadığını düşündüğünüz insanların sizler hakkında neler düşündüğünü öğrenmeye tahammülünüz yok ise hiç kurcalamayın dağınık kalsın..
güncel Önemli Başlıklar