bugün

komik isimler muhabbetinden halen yenen ekmek

kişiler arası yavşaşma döneminde hala ve hala belli bir işlevselliği olan, sonuca gitmede güvenilebilecek bir konu 'komik isimler'.. belki bu titrde incelenen her komik isim ezberimize girdi 10 senedir aynı geyiği yapa yapa ama yine de şu günde bile var olan belli bir talebi de görmezden gelemeyiz..

bu işten halen ekmek çıkartan çapkın ruhlu adamlarımız ve bu ekmeğe çanak tutan çapkın ruhlu kızlarımız ölmediler, nesilleri sürüyor..

- ahaha benim babamın arkadaşı varmış adamın adı 'olgun' soyahaha dur dur.. soyadı, 'şeftali'.. hahaha anladın? olgun şeftali.. (kim lan bu herif herkes babasının arkadaşı olduğunu iddia ediyor? bi gün aratıcam nüfus müdürlüğüne çıkmazsa böyle bir adam olay çıkartacağım..)

+ oha ya haha süpermiş korcan.. benim de 'satılmış' diye eniştem vardı haha.. (satılmış diye enişteymiş.. yalana bak, ulan o ismi olacak o kadar kuşağının alayı ezbere biliyor..)

- hehehaha çok iyi yaa.. (nesi iyi amına koduğum sana verilen bilgi doğruysa bile adamın adı satılmış? sadist piç..)

+ bi de güven kurtul diye avukat vardı di mi hahah.. korcan bu gelenler kim?

* merhabalar genç arkadaşlarım.. ben satılmış, bu arkadaşım yosma.. şuradaki kaya bilir, beriki de rahime işer.. siz de çiftleşme aşamasından önce bir uyum süreci geçirmek istiyorsunuz, hakkınızdır.. ama her ne kadar size hak versek de amınıza koruz.. dayaktan erdiririz, kamil olursunuz.. hatta ve hatta fenasi keriz sizi.. haha çok mu komik dümbük hala gülüyor..

- pardon abi bilemedik.. gel sırma gidelim..

baba o değil de benim arkadaşımın halasının adı engin'di lan resmen.. ikinci lig kalecisi gibi ismi vardı karının..
güncel Önemli Başlıklar