bugün

müge anlı ile tatlı sert

Çok sevdiğim Kırşehir'in bazı insanlarının aşırı derecede acayip olduklarını gördüğümüz program. Melisa baytemir adlı 22 yaşında, 1 çocuk annesi bir kadın Ankara'da ortadan kayboluyor. Ailesi Kırşehirli. Kocasından boşanmış bu genç kadın, Ankara'da bir grup kadının peşine takılıp izmir'e gidiyor. Ailesine falan da haber vermiyor.

Yahu kardeşim, sevgili Kırşehirliler,

Yine bir Kırşehirli olan Aleyna Çakır'ın başına gelenler hepimizin malumu. Ankara'ya bir şekilde giden sapıtıyor, ben anlamıyorum yahu! Çok güzel, çok sevimli, doğası ve tarihi harika olan Kırşehir'in insanlarının götünde kurt mu var AMK? Kafayı mı yediniz? Büyükşehirlerde bok mu var?

Kırşehirliler genel olarak ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar ve yetinme duyguları yok adamlarda. Lan zaten eski sevgilim de Kırşehirli. Efkârlı bir dönemde aklı alınmış bir Kırşehirli görünce cinlerim tepeme çıktı.

Düşünmeden hareket edip, sonra sahip olduğunuz her şeyi kaybediyorsunuz. iş işten geçiyor. Rahmetli Aleyna Çakır da Kırşehir'in kaman ilçesinden bir genç kızdı. Kaman da ceviziyle ünlü, bağlık bahçelik ve arkeolojik kazıların yapıldığı, devasa bir japon bahçesinin bulunduğu muhteşem bir ilçemiz. Sen tut, Ankara'da pavyonda çalışıp çok para kazanma hırsıyla anneni babanı mahvet. Sonra ciğeri beş para etmez herifin biri senin paranı yiyip bir de seni öldürsün.

Neyse, konu çok dağıldı. Bunu okuyan Kırşehirliler silkinip kendilerine gelsinler bir zahmet. Kırk kapıya değnek vurmak yerine huzurlu bir hayatın değerini bilin.