bugün

sokak köpeklerinin öldürülmesi gerekliliği

bunu savunanların alayı ülkeye ve ülke insanına sokak köpeklerinden binlerce kat daha fazla zarar veren düzensiz sığınmacılara laf söyletmeyenler. bu benim çok tuhafıma gidiyor mesela.

sokak köpekleri 3 lü 5 li gruplar oluşturunca tehlikeli mi ? evet. ne olabilir ? insanlara ve kedilere falan saldırıyorlar. ölümcül risk var mı ? var. ancak çözümü köpekleri öldürmek/katletmek değil üremelerini kontrol altına almak ve barınakları artırmak. sizin eliniz cebinize gitmeyecek korkmayın kimse sizden ekstra bir şey istemeyecek. zaten barınak yapılsın toplansınlar demek yerine katledilsinler demelerinin sebebi de bunlardan para istenir, ekstra vergi alınır korkusu.. bu iş için gönüllü olacak maddi kaynak sağlayacak yüz binlerce insan var zaten hali hazırda. devletinde gerekli imkanları var istese misal 30 olan barınak sayısını 1 ay içerisinde 100 e çıkartabilir istanbulda. gerekli arazisi de var maddi kaynağı da fazlası ile var devletin.

neden mülteci adı altında bu ülkeye doldurulanları örnek verdim onuda yazayımda çakma hümanistler hemen coşmasın. köpeklerin nasıl ki saldırma, yaralama hatta öldürme riskleri varsa ne idükleri belirsiz olan bu insanların kat be kat daha fazla riski var. mevzu onlara gelince insanlık duyguları kabaranlar sırf insan olmadıkları için "canlı" olan köpekleri katletmek istiyorlar. mültecileri gönderelim dediğimizde insanlığa sığmaz orada öldürülürler diyenler can taşıyan ve allahın yarattığı bir başka türün yok edilmesini istiyorlar. bu nasıl insanlık amk aklım hafsalım almıyor. ama birisi köpek diğeri insan dimi. sizin insanlık, merhamet anlayışınıza tüküreyim. 5 dakika oturup düşünebilseler bu söylenenlerin haklı olduğunu anlayacaklar ama kapasite çok düşük..
güncel Önemli Başlıklar