bugün

türkiye nato dan çıksın kampanyası

natodan çıkıp rusya, iran, azerbaycan ile birlikte yeni bir pakt kuralım. azerilerde iyi petrol var, 100 yıl bizi ihya eder. rusya zaten kocaman bir dev, hem kızları da güzel, birleşelim bu ülkelerle. iran biraz tehlikeli duruyor ama onlar da da deli cesareti var, uluslararası arenada bizim diyemediklerimizi onlara söyletiriz, namus temizlemesi için eline silah verilmiş aptal doğulu çocuklar gibi pis işlerimizde kullanalım. 100.000 ipsis sapsız rus kızını getirelim ülkeye verelim ellerine, malayı küsküyü, inşaatlarda çalıştıralım.

bu kızlar ülkedeki sosyal hayatı düzeltmezlere ben de ne olayım. hem abazalığımız gider, hem de etraf şenlenir. işimize gücümüze odaklanabiliriz böylece.

çıkalım şu natodan artık, daraldım. nato nato, nedir ya, nato kafa nato mermer! lafı bile var. bi film olmaz bu natodan. kaç yıldır üyeyiz noldu? bi atraksiyon, bi macera yaşamışlığımız mı var? birisi bize saldıracak da, nato devreye girecek de, ölme eşşeğim ölme! hem nato bir savaşta yenilse, nato yenildi diye biz de yenildik sayılacağız, burdaki tehlikeye dikkat! bir ikinci almanya vakasını kaldırmaz bu topraklar!

sırpları da alalım diyecem pakta ama, onlarda da harika kızlar var, onlar gelmezler.

onun yerine ben brezilyayı düşünüyorum. böylece rio karnavalını istanbul taksime alabiliriz. "yılbaşı gecesi ford ekibi" ni de katarız karnavala, dünya karnaval görür, curcunaya doyar. amerika da obama nın yapamayacağı değişimi türkiye olarak biz başarabiliriz dünyada! hem brezilyalı topçular ligimize renk katarlar, daha ucuza gelirler.

rusya, brezilya, iran, türkiye, azerbaycan. son olarak da venezüella. yeni dünya düzeni budur benim kafamdaki.