bugün

kafakoparanus dede nickli yazar

enteresan bir iddiada bulunmuş emmidir. "ben şahıslara küfür etmiyorum fikirlere ediyorum" demiş. sadece **en son** şahit olduğum küfrü "bu entryde ana avrat küfür ettiğim için entyri silecek olan moderatöründe anasını avradını s..eyim" şeklinde idi. burada moderatörden kasıt gene fikirdi galiba.. hadi entry içerisindeki önceki küfürlerin teröristleri destekleyenlere idi ki onlara ben de ağız dolusu küfür ediyorum sıkıntı yok. peki ya sonraki moderatör salvosu neydi ?

bu ve bir iki yazar daha var. sürekli insanlara küfür ediyorlar hakaret ediyorlar tehdit ediyorlar. beni ister bir kardeşleri olarak görsünler ister bir dost ister normal bir yazar veya ne şekilde ( negatif de olabilir sıkıntı yok ) istiyorlarsa öyle görsünler fark etmez. kendilerine defalarca insanların ailelerine küfür etmeyin o lafların altında kalırsınız diye yazdım. insanları tehdit etmeyin gün olur yüz yüze gelirsiniz yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri buraya yazdığınız için ezilirsiniz diye yazdım. bunları erdem yarıştırmak için yazmadım kendilerine yakışmadığı için yazdım. bu arkadaşlar köşeye sıkışınca "müslüman olduğumuz için saldırıyorlar" gibi 10 yaşında çocukların bile g.tü ile güleceği bir savunma mekanizması geliştirmişler.. kimse size müslüman olduğunuz için tepki göstermiyor öyle olsa 6 senedir bizde burada yazıyoruz kimse kalkıp neden müslümansın senin taaa ebeni gondikleyeyim gibisinden bir tepki göstermedi veya hakaret etmedi. sizin müslümanlığınız ile bizimki farklı mı ondan mı size tepki gösterip bize bir şey demiyorlar ?

müslüman adam hırsızlığı savunmaz.. müslüman adam kul hakkı yenmesini hoş karşılamaz.. müslüman adam yalancıların peşinden koşmaz.. müslüman adamın sapkın sapkın fantezileri olmaz.. müslüman adam başkalarının en kıymetlisine küfür etmez.. müslüman adam zarar göreceğini bilse bile hakkın, haklının yanında yer alır.. müslüman adam hoşgörülü olur karşısındaki insan ağır saçmalasa bile onun değerlerine sövmez.. müslüman adam ayıbı örtmeye çabalar ayıbın üzerinden insanlara vatan haini terörist din düşmanı diye çemkirmez.. bunları yapmayıp üstüne islamiyete ters olan birçok şeyi savunup sonra size laf söylendiği zaman müslüman olduğumuz için saldırıyorlar deyince insanlar sizi ciddiye almaz, alamaz..