bugün

yemekteyiz yarismasinda kameraman olmak

şu dünya'da insanoğlunun isteyeceği ikinci şeylerden biridir. birincisi eh tabiki adriana lima ile beraber olmaktır. fotoğraflarına baktım da nasıl taş gibi bir şey o öyle tercihlerimi sorguladım bir an için. neyse konumuza dönelim adrişi bırakıp.

son zamanlarda yabancılardan alıp bizlere uygulanan yarışma formatlarından birisi de yemekteyiz programı olmuştur. türk kültürünü yansıtmayı bırakın içinden bile geçiremeyen bu program ile insanlarımızın ne kadar küçülebileceğini öğrendik. her şeye kusur bulmalar, beğenmemeler, sen de kimsin götümün kenarı havaları..

buna rağmen o kameraman abiler nasıl çekim yapıyor aklım ermiyordu gün geçtikçe. adana ekibinin şokunu hali hazırda atlatamamışken yenileri gelmiş ve yine ilk yarışmacıya kusurlar bulunmuştu. o an dedim ki ah ulan bu yarışmada kameraman olmak varmış asıl. kimse gururundan yemeği beğenmiyor yemekler onlara kalıyor be. içerde yemek yapan kişiye "ay şu da çok güzel duruyormuş, yesem mi" dese zaten içerden sürekli olumsuz eleştiri alan yarışmacı onu yemeklere boğmazsa şerefsizim.

şu kriz zamanında acun'un feridun'u bile bu kadar mutlu olmamıştır be.