bugün

obama nin kutlamalara rafet el roman i cagirmamasi

obama'nın yapıp yapabileceği en terbiyesiz hareketlerdendir. halbuki ben ne kadar umutlanmıştım. rafet bizi orda temsil edecek diye hayal etmiştim. (bu temsil etme olayına da hastayım..) rüyam gerçeğe dönecek sanmıştım.

rafet, konfetiler eşliğinde sahneye geliyor. kafasında o sekiz köşe kasketiyle ve yüzünde manasız sırıtmasıyla millete bağrınıp selam ediyor. ardından o müthiş sözlerle bezenmiş müthiş şarkı başlıyor. rafet kendinden geçercesine şarkısını söylemeye başlıyor.

"a memoooooo" (o an çılgınca bir alkış kopuyor. hatta avuçlarını patlatan obez bir amerikalı yan tarafta bekleyen bir ambülansa taşınmaya çalışılıyor..)

"Burassı nii york Ameğrikaaaa
Evler karrıştı bulutlarraaa
Nassıl bir zammaaağn
Nassıl bir yaşşaaaam
A memo!
insanlar simsiyah"

bu laftan sonra rafet, men in black filmindeki tipler gibi ray ban takmış ve damızlık gibi duran iki herif tarafından apar topar sahneden indirilir. amerika macerası başlamadan biter rafetciğin. kardeşim bir şarkı yapıyorsun düzelt bari sözünü.. orda çıkmışsın. ilk siyahi başkan için yapılan kutlamada "insanlar simsiyah" filan diyorsun. iyi ki de gitmemiş ya bırak ya.. hak verdim adamlara. türkiye'nin de imajını bozacaktı. sonra işin gücün yoksa bu imajı düzelt bir de..

edit: amerika lafı düzeltildi. *
güncel Önemli Başlıklar