bugün

erşan kuneri

Cem Yılmaz'ın arkadaşlarıyla dönem dekoru önünde eğlenmesinin kayıt altına alınmasıyla oluşan dizi.
Üstündeki emeğe özellikle dekor, kıyafetler konusundaki başarıya hiçbir laf edilemez. Gerçi sevgili cem yılmaz ve zafer algöz'e göre hiçbir şeyine laf edilemez ama ben asilik yapıp bir kaç şey yazacağım.
ilk çıktığında izleriz yaa şeklinde bir tutumum vardı. Oyuncular arasında ezgi mola*'yı görünce daha çok heveslendim. Sonrasındaki Twitter olayıyla iyice merak edip diziyi izledim.
Önyargılı başladım ve maalesef dedikleri gibi kadın organı şuraya erkek organı buraya eklenmiş şekilde, belaltının asla dilden düşmeyip kabak tadı verdiği bir şeyle karşılaştım. Tahmin edilebilen şakalar çok fazlaydı. Dizi sonradan daha akıcı hâle geliyor ancak başlarda garip bir oturmamışlık var.
Bir dizide öff dediğim an güldüğüm andan daha çoksa beğenmedim diyesim geliyor. Cem Yılmaz'ın stand-uplarını ezberlemiş birisi olarak bu diziyi açıp tekrar izlemem. Sadece bir kaç vay canına dediğim sahne var onlar da;

--spoiler--
1) ezgi mola*'nın göğüs sesiyle aaaah nasıl yollarına bakacağım kimbilir diye şarkıya girişi.
2) çağlar Çorumlu'nun atari bölümünde yoksunluğa düşmesi.

Onun haricinde bu ne amk dediğim en belirgin nokta; Erman bölümünde bilmemne gezegeninin kara parçalarının bile cinsel organlara benzetilmesiydi. Aşırı gereksiz ya.

--spoiler--
2. Sezonu acaba şaşırtacak mı diye bekliyorum.