bugün

bir noktalama işareti olarak aq

genellikle anuna koymak işlemini gerçekleştiremeyen bünyelerin içine düşeceği bir tür genetik hastalık. ergenliğe girilmeye başlandığı anda kuluçka dönemi başlar. 14 ila 25 yaşlarında kendini iyiden iyiye belli eder. sevgili edinildiğinde bir süreliğine de olsa etkisini kaybeder fakat sevgiliden ayrıldıktan hemen sonra "ne gündü be anuna koyum" şeklinde kendini geri kusar. 25 yaştan sonra gerileme dönemine girer. dikkat edilecek olursa bu dönemden sonra hastalık daha çok erkeklerin yoğun olduğu mekanlarda vuku bulur. genellikle eski okul arkadaşlarıyla buluşulduğunda nükseder. bir süre boyunca "ben ne dedim lan... çok küfür ediyorum yahu" şeklinde derin düşüncelere bırakabilir yerini. iş bulduğunuzda ya da evlendiğinizde kendini kuluçka dönemine alır tekrardan. boşandığınızda ya da işten atıldığınızda "hay ben böyle işin anuna koyum" dediğiniz vakit hastalık geri dönmüş demektir.
bilimum noktalama işareti için kullanımı vardır. örnekleyecek olursak,
virgül: ondan sonra arkadaşlarla buluştuk anuna koyum birden bu dedi ki ben gelmiycem hacılık anuna koyum (burada da nokta olarak kullanılmıştır.)
tırnak işareti: sonra hasan dedi ki anuna koyum ben bu işlerin kitabını yazdım anuna koyum anuna koyum (burada hasan adlı şahsın da bu hastalığa yakalandığını görüyoruz.)
örnekler çoğaltılabilir.

önemli not: erkek egemenliği ciddi anlamda yüksek olan bir mekanda (erkek yurdu, bulaşık miktarı fazla olan öğrenci evi, kahvehane, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği vb.) bulunulduğunda bu hastalık tedavi edilemez noktalara ulaşabilir. bu hastalara cerrahi müdahele uygun görülür.
ayrıca king, batak veya okey oynarken kullanılan "noktalama işareti" sayısında ciddi miktarda artış görülebilir. korkmayın anuna koyum. gece içirin anuna koyum yatsın, uyusun anuna koduum uyansın, anuna koyum miktarının optimum düzeye indiğini göreceksiniz anuna koyum.