kadinlarla erkekler esittir diyen ilginc kadin

hakikaten ilginçtir bu kadın. fekat uyarayım eksi ya da artı vereceksen de önce bir okuyuver.

şimdi başlayalım anlatmaya:

1-hesabı erkek öder.

bu açıkça ortada olan bir teamüldür. yok hayır ben öderim, yarısını vereyim, alman usulü olsun gibi cümleler kuran hatun blöf yapıyordur. bir kadın asla hesap ödemeyi istemez. gerçi kim ister ki lan? oda var.

2-kadın dayanışması diye bir şey var.

bu kadın dayanışması denen şey erkek aklının sınırlarını ölçebilecek kadar ahlaküstü bir kavram bile olabiliyor zaman. ahlaksız demedim makyavelist düşündüm ahlak-dışı dedim ona göre. öyle tilkiler dolanır ki kafalarında erkek adam kendini ne bok sanırsa sansın kadın istemiyorsa bir bok öğrenemez, bilemez kendileri hakkında.

3-kadın istedğini elde etmek için her şeyi yapar.

duygusallık diye bir şey var mesela. kadınlar narin olur, hassas olur gibi ortalıkta dolanan yalanlar. hiçbir kadın bir erkek kadar aşık olamaz hayatı boyunca. hiçbir kadın bir erkek kadar üzülmez. eğer ağlıyorsa mutlaka bir hata yapmıştır ve silah olarak gözlerinden tuzlu damlaları akıtmaktan çekinmezler. erkekler hep gerçekten üzülürken kadınlar sadece hırslanır, sinirlenir ve kaybetmiş olmanın tasasını yaşarlar. en büyük sorunları hırstır.

4-otokontrol inanılmaz seviyededir.

kadınların en büyük silahlarından biri cinselliktir. fakat bilindiği gibi kadınlar da bu cinsel birleşmeden erkeklerin çok daha üstünde seyreden bir tatmin kazanımı sağlıyorlar. ancak nasıl bir bünye ve hırsa sahiplerse kendilerini durdurmayı çok iyi biliyor ve nasıl olsa erkek bunun için kendisine maymun olur diyerek maymun etmekten çekinmezler. burada suçle elbette erkekler ancak konumuz adalet değil.

velhasılı kelam cağnım yazarlar; ne eşitliği lan? eline erkekleri alıp yedibinbeşyüzsekseniki tur çevirirken hatunlar. ne eşitliği?
güncel Önemli Başlıklar