bugün

müge anlı ile tatlı sert

Şu sıralar Rize'de dedesini katleden müptezel ruh hastası kerim bekar denen tiple ona platonik aşık bir ergen herif olan Miraç adlı sevimsiz sayko tipin olayını işliyorlar. Kerim 5000 TL için arkadaşı Yasin ile birlikte dedesini ortadan kaldırıyor. Adamcağızı elektrikli testereyle doğramışlar.buraya kadar olan kısım korkunç evet. Şimdi devam ediyoruz.

Miraç karbuz adlı akıl hastası tip bu Kerim denen arkadaşı için "beni terk etti, başkalarına gitti" gibi laflar ediyor. Çok kinlenmiş. Bu Kerim'i de sürekli takip ediyormuş. Oğlum kabus gibi lan!

Düşünsenize, erkeksiniz ve bir erkek arkadaşınız sizi saplantı haline getirmiş. Sizin cinayet işlediğinizi biliyor çünkü siz ona yüz vermediğiniz için size kin güdüyor ve sizden intikam almak için programa katılıp sizi ihbar ediyor. Tamam cinayet çözülmüş oldu ama kerim cinayet işlemeseydi bu Miraç Kerim'i öldürmeye kalkardı kesin.

Asıl bombayı patlatıyorum. Kadın milleti de bu uyuşturucu bağımlısı, katil, sosyopat tipleri ölümüne savunuyor. Ümitcan uygun'a vermek için sıraya giren kızlar vardı ya hani, artık şaşırmıyorum.