bugün

uzak mesafe ilişkisi

Orijinal, gerçek bir sevgililik yaşamak isteyen yani sevme anlayışı ruha ve kişiliğe bağlı olan ve hakiki sevda kavramını irdeleyebilen herkesin eninde sonunda farkına varacağı bir gerçektir.

"akvaryuma iki balık koyarsan onlar zaten sevgili olur. önemli olan okyanusta karşılaşabilmek."

Yani çevresinde herhangi bir ortamda (iş yeri, okul, park vb.) herhangi bir yerde gördüğü insanın ruh eşi veya kendisine eş karakterde biri olabileceğini zanneden kişi en ilkel kafalardan birine sahiptir, gerçekten kendisi gibi birine rastlamanın aslında ne kadar çetrefilli bir durum olduğunun farkında bile değildir.
Milyonlarca insanın bulunduğu ülkede, gelecekte evlenme düşüncesiyle gerçek anlamda uzun süreli bir sevgililiğe adım atmak isteyip de o doğru kişinin çevrenizde bir yerlerde, hatta aynı şehirde çıkacağını zannetmek koca bir okyanustan bir kova su alıp işte aradığım balık burada demekle aynı şeydir.

Her neyse sonradan pişman olacağınız bir serencama dahil olmamanız keşke diyeceğiniz durumlara düşmemeniz için yaptım bu benzetmeyi. Kolaya kaçıp da hemen çevrenizde aynı ortamda bulunduğunuz veya tanıdıklarınız aracılığıyla iletişim kurduğunuz insanlarla birliktelik yaşamak istiyorsanız demek ki orijinal bir kişilik değilsiniz, siz de çoğunluk gibi basit ve uyduruk bir sevme anlayışına sahipsiniz demektir. ha eğer zaten kendinizi zayıf ve yozlaşmış bir karaktere sahip biri olarak görüyorsanız bundan memnunsanız ona bir şey diyemem. Her neyse. karar sizin.
güncel Önemli Başlıklar