bugün

türkiye de doğmak

türkiye de dogmak.. türkiye de doğmak..

başlık itibariyle sadece doğmak olarak görürsek bu olayı uluslararası hava sahasında doğmaktan daha avantajlı bir şey olmadığı gibi, gene de türkiye de doğmak ta gayet avantajlıdır. sonuç olarak kamusal alanda boy gösterebileceğiniz geniş bir kitleye sahipsiniz demektir. size verilen tc kimlik ve vergi kimlik no nuzla hiç uğraşmadan kendinize bir şirket acabilirsiniz. şirket acacak maddi gücünüz yoksa korkmayın biz sizin yerinize bir tane acıp hayali fatura üretimi yapabiliriz. sonucta internetten hepsini sorgulayabiliyoruz.

hatta siz hiç yorulmadan bankalardan teminat mektubu alıp hayali ihracat bile yapabiliriz. tabi memnun kalmazsanız her zaman yargıya başvurma hakkına sahipsiniz. ama merak etmeyin biz şimdiden size bir kaç tane dava actık. nasıl olsa icra takibine alındıktan 3 gün, icra ödeme emrinin tebliğinden (posta kutunuza konulması yeterli korkmayın evde olmasanızda sakıncası yok) 7 gün içinde itiraz etmezseniz. sizin olmayan sizin şirketinize de resmi olarak el koyacağız.

ha bir de seçme ve seçilme hakkı tanıdık size, gerçi seçilmek biraz zor takdir edersiniz ki 35 yıldır cok parlak isimler var onların yerine geçmeniz biraz zaman alabilir. ama nasıl olsa ölecekler bir gün. sonucta her bayram trafik terörüne, kalp krizlerine, kansere, magandalara şunlara bunlara her yıl yüzlerce insan kurban ediyoruz.

kolluk kuvvetlerimiz her zaman sizin yanınızdalar hiç korkmayın. nezarette bile sizi rahat pardon yalnız bırakmayacaklardır.

ha bir de kapkaççılarımız var.. onlar çok azimliler, gelecek sene usain bolt a rakip olarak golden league de veya olimpiyatlarda görebilirsiniz..

bütün bu güzel yönleriyle türkiye de doğmak hukuki getirileriyle cok şükela bir şeydir. hele ki diğer ülkelerde pasaportunuzu gösterdiğiniz zaman karizmasını hissedeceksiniz...

(bkz: hanım koş winnie sinirlendi gene)