bugün

ancak cebi boşalınca muhalif olan halk

ahlaki değerlerinden git gide uzaklaşan halkımsıdır. halk demek millet demek artık zul geliyor. çünkü millet dediğin birbirine farklı farklı ( pozitif ) duygularla bağlı olan insan topluluğu demektir. birileri kalkıp sen zarar görürken öbürü zarar görürken "inadına" hepinize zarar verenlere destek veriyorsa o toplum millet olmaktan çıkmış demektir.

aklım yetti yeteli atatürkçü düşünceyi ve milliyetçiliği benimsedim. hiçbir siyasi partiye üye ya da sempatizan olmadım. bizim gibiler için devlet, millet, bayrak en değerli şeyler oldu her daim. ancak özellikle son 12-13 senedir insanlardaki yozlaşma korkunç seviyelere geldi. kendi cebine fazlaca zarar gelmedikçe ses çıkartmayan sadece kendi çıkarlarını düşünen milyonlarca insan peydah oldu. bizim hem dinimiz gereği "komşusu aç iken tok yatan bizden değildir" hemde milletiz demenin gereği olan yanındakini de düşünme duyguları yok oldu gitti.

velhasılı 6 senedir buraya da sürekli olarak yazdığım şeyin başlığı açılmış nihayet. yıllardır "bu insanlar ancak kendileri de açlık çektiği zaman kendi cepleri boşaldığı zaman ses çıkartacaklar" tezimiz bugünlerde kanıtlanmış oldu nihayet.. 20 senedir kaba tabir ile "ekonomi çoh eyi yol yabiyi namaz kıliyi hastanelerde sıra beklemiyoruz dış güşler yapıyor dış güşler yiğenim" diye diye kafamızı ziken adamlar bugünlerde "geçinemiyoruz bir şeylerin değişmesi lazım" demeye başladılar. saatte uygunken kendilerine bir "günaydınnnnn" diyelim artık. biz size 12-13 senedir neyi anlatıyorduk anasını satayım. illa yumurta deliği zorlayıp yırtmaya başlayınca mı gözünüz açılacak sizin..