bugün

kemal kılıçdaroğlu nun rte ye verdiği ayar

fena ayardır...çok fena...başkası adına utandım resmen şu an...

evet, geçtiğimiz gün erdoğan, kemal kılıçdaroğlu'na açtığı davaları geri çektiğini açıklamıştı. kılıçdaroğlu da bu konuya cevapları içeren tweetler atarak, olayın bir yalan ve algıdan ibaret olduğunu ortaya koymuş.

kemal kılıçdaroğlu'nu şu adaylık muhabbetlerinden dolayı eleştiriyorum, ama hakkını yememek lazım, bilezik gibi geçirmiş resmen, rencide etmiş şahsımı...

tweetlerden oluşan ayar silsilesi şöyle;

1-şahıs çıkmış, “kılıçdaroğlu'nu affediyorum” söylemiyle, açtığı 17 davayı güya “geri çekiyorum” mesajı vermiş. şimdi bu algıcıbaşının algılarını bir kenara itip, gerçekleri öğrenmeniz zamanı.

2-2011’den bu güne kadar, şahıs tarafından bana açılan dava sayısı 44’tür. bu davalardan 21 tanesi nihai olarak sonuçlanmıştır. diğer davaları devam etmektedir. nihai sonuçlanan 21 davanın, 18 tanesi benim lehime, 3 dava da aleyhime sonuçlanmıştır.

3-aleyhime sonuçlanan 3 davadan 2 tanesi aihm’ye gitmiştir ve lehime sonuçlanmıştır. şahıs türk hukukunu tarumar ettiği için, dünyaya daha çok rezil olmamak adına, kalan davaları geriye çekmektedir.

4-kendisine çağrımdır, sen kimsin de kimi affediyorsun! o davaları geri çekme, sonuna kadar götür. her şeyiniz yalan, her şeyiniz algı…

kaynak;
https://twitter.com/kilic...tatus/1462488964703653893

bakalım şahsım bu tweetlere ne cevap verecek, daha doğrusu ne cevap veremeyecek...