türkiyede homofobi

Homofobi, toplum mühendisliği ile uğraşan kötülük odaklarının homoseksuellere 'korku salan' özelliği atfederek, toplumsal saygınlık kazandırma amaçlı ürettiği bir kelime oyunudur, gerçek bir duyguyu karşılamaz.

Sıralı tam liste ile durum şundan ibarettir:

-ibneligin çoğalması için toplumlarda zemin hazirla. ibnelik çoğalsın ki nüfus artışının önüne geçmek için bir cephe kazanalım, hem ibnelik teknik olarak çocuk sahibi olmaya engel değil hem böylece en kârlı harcama kalemleri tekstil, kozmetik ve ilaç sektörü kadın, çocuk ve hastalardan başka bir zümre daha kazanır.

- ibnelik ozendirilirken onu saygın bir yere konumlandiralim, saygı en çabuk ve en kuvvetli korku ile temellenir, ibneler korkulan bir zümre olsun, onlara kızanlar korkaklık ile iliskilendirilsin, onlara sataşan dillerin sahipleri yuhalansın, zalimler olarak adlandirilsinlar, kimse yuhalanmak ve eziyet eden ve korkak olarak anılmak istemez, diller sustuktan sonra gerisi kolay, kimse 'bu yanlış' demeyecegi için ibnelik otomatikman 'normal ve doğru' bir şey olarak algilanacak.

- ibne ünlüler parlatilsin. Bi şekilde çocuk sahibi olsunlar, insanlar 'ibnelik anne baba olmaya engel değil' desin.

- sirin, komik, sonra da güçlü ve karanlık dizi karakterleri ile ibneyi 'gercekte de hayatın içinde olan' bir insan türüne dönüştür.

- digital ortamlarda durduk yere homolar ve uydurmasyon kavramlar için başlık aç.
güncel Önemli Başlıklar