bugün

aslan burcu erkeği ve boğa burcu kadını uyumu

Evet, sululuk yapmaya gerek yok. Bu sefer ciddi yazıyorum. Boğa burcu kadını, sevdiği erkeği göklere çıkarır. Aşıksa bir rüya gibi ideal kadın olur. Ama aşıksa... Değilse ve siz ona aşıksanız sıçtınız. Asla merhamet etmez. Ananızı sikmekte zerre kadar tereddüt etmez. Çünkü maalesef çok açık sözlüdür ve sevmiyorsa acı verecek laflar etmekten çekinmez. O yüzden sevgisi kadar sevgisizliğini de ciddiye almakta fayda var.

Boğa kadını Aslan burcu erkeğiyle ilişki yaşıyorsa aslan erkeğini mutlu etmeyi gerçekten başarır. Çünkü bu kadınların olayı bu. Aşırı derecede mükemmeliyetçi oldukları için her konuda en iyisi olmayı da isteyeceklerdir. Bir boğa kadını Çok iyi sever, çok iyi sevgili olur, evlenirse çok iyi eş olur, çok iyi sevişir, çok şefkatli anne olur. kıskançtır ama gereksiz kıskançlık yapıp olay çıkarmaz. eğer bir kıza kafayı takıp onunla görüşmenizi istemiyorsa görüşmeyin çünkü siz daha farketmeden o kızın size yavşayacağını sezmiştir. sizin onunla görüşmesini istemediğiniz birileri olursa da "peki hayatım" der ve görüşmez. öyle yırtık tiplerden değildir ama size birinin asıldığını görürse acımaz yırtar. ben hiçbir zaman sadakatsizlik yapmadığım için bana yönelik bir öfke patlaması olmadı. sosyal kız arkadaşlarımla tanıştırdığım için onları sorun etmedi zaten.

Hemcinslerim diyorlar ya "abi kadın yatakta kan verir gibi yatıyor AMK." Boğa kadını onlardan biri değildir işte. Estetik algısı çok güçlü olduğu için yatakta da muhteşem olmak için ne gerekiyorsa yapar. Sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta orospu olur. Yalnız bu kadınlarda bir tek erkeğe ait olma isteği çoktur. Onlar sadece bir erkekle seks yapmayı tercih ederler. Nemfomanyak denecek düzeyde cinsel arzusu yoğun olup bakire Meryem gibi yaşamak çok acayip olsa gerek.

Aslan burcu erkeği ise evet egoisttir ama seviyorsa gerçekten seviyordur. Yalan söylemez, yedekte başka kadın tutmaz. Yani sadıktır. Götü başı ayrı oynamaz. Zaten yanar döner bir herif olmak ona göre değildir. Övülmeyi, tazim edilmeyi çok sever. Ayrıca yatakta çok iyi olur. Boğa kadının arzularına yetebilecek güçtedir. Buna mukabil Boğa kadını da aslanın yelelerini parlatacaktır. Aslan burcu erkeği olduğum için biliyorum. Bir Boğa burcu kadını ile ilişkim olmuştu. Ve evet, onu asla unutamadım. Saçma bir sebepten dolayı karşılıklı olarak inatlaştığımız için bitti. Keşke inat etmeyip barışsaydık.

Entrika çevirmeyi bilmeyen, aşık olduğu adamın ayaklarının altına dünyayı serecek kadar sevebilen, fazla dürüst ve net boğa kadını ile ilgiyi seven, dürüst ve güvenilir aslan burcu erkeğinin uyumu muhteşem olur.
güncel Önemli Başlıklar