bugün
- üstteki yazarın yaşadığı şehir24
- nefret dolu olmak8
- nisan da üniversitelerin açılması11
- hayalinizdeki eş tipi15
- vajinaya 1 dakikada 170 dil darbesi atmak15
- ışık hızı neden sabit ve en yüksek hız olsun11
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak18
- ben gidersem devlet yıkılır27
- klarnet calan sarapci koala 631
- kan tutan kasap nickli gereksiz10
- kadınların etek altı görüntülerini çeken komiser15
- sözlük erkeklerinin parmak boğumları11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle60
- kemal kılıçdaroğlu47
- beşiktaş10
- mustafa varank11
- ermenilerden nefret eden piç kurusu8
- ibb'nin sağlam metrobüsleri dozerle parçalaması15
- katil oldum9
- frank lucas'ın atatürk nefreti12
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı10
- chp seçmeni23
- iftara ne yapsam18
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı29
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı18
- ekşi sözlük28
- hoşgeldiniz güle güle21
- manyak olmaya karar verdim19
- dolar daha da artar mı8
- en türk özelliğiniz13
- muharrem ince35
- kalemi en güçlü yazarlar13
- 11 ay her boku yemek ama 1 ay müslüman olmak20
- erdoğan ın seçimi kazanma ihtimali28
- anın görüntüsü20
- evlenmelik sözlük erkekleri39
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması10
- chp seçimi kazanırsa adil kaybederse hile var10
- pilavı kaşıkla yiyen insan11
- chp11
- kışın dondurma yenir mi20
- millet ittifakı şer ittifakı mı8
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın26
- muharrem ince kemal kılıçdaroğlu buluşması11
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz32
- günün sözü9
- müslümanlardan soğuma nedenleri20
- alım gücü12
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim12
- güllaç17
ooo sözlüğün bütün namlı yobazları nickaltımda toplanıp parti yapmışlar.. sebep? ben "...günde beş kere domalan..." deyince hepsi aynaya bakıp kendini görmüş gibi olmuş..
canlarım mahkemeden pek bişi çıkaramazsınız yaa.. domalmak kelimesinin en basit sözlükte bile tam dört farklı manası var.. temel mana "... Dizler bükük, baş ileride, çömelmiş bir durum almak....". Sizin aklınızdan geçen ise cinsel içerikli argo manası.. Yani kendi müslüman ibadetinizle cinsel pozisyon arasındaki bağı siz kuruyorsunuz, ben değil.
kaldı ki, dinle ilgili bir şeyden bahsettiğimi nereden biliyorsunuz? ben belki de alaturka tuvalette domalmaktan bahsediyorum.... dilimizde "tedariksiz hacete giden,domala domala tas arar" diye atasözü bile var.
ama bazı şeyleri de doğru söylüyorsunuz... mesela frank'ın kullandığı "....islam düşmanlığını iliklerinde yaşayan öylesine bi zat...." cümleciği son derece doğru. islama inanmıyorum. Benim için herhangi bir kutsallığı yok.. Peki, islama saygı duyuyor muyum? islam bana ne kadar saygı duyuyorsa ben de islama o kadar saygı duyuyorum.. Ya da başka bir deyişle: hayır, saygı duymuyorum...
benim caddeme "......istemiyoruuuuzzz...." diye bar bar bağırmamıza rağmen zorla cami yapan, benim vergilerimle koskoca bir ruban sınıfını besleyen, kulağımda her dakika ezan patlatan, kapımın önünde zavallı hayvanları can çekiştire çekiştire öldüren bir anlayışa saygı duysaydım zaten psikoloğa görünmem gerekirdi..
güzellerim ya, anlayamadığım bir nokta da islami kesimin içindeki pedofili, hırsızlık, adam kayırma, ensest, badeleme, şeyhe karısını ve anasını götürme gibi çarpıklıklar ayyuka çıkmışken onları hiç eleştirmeyip benim ettiğim iki kelimeme takılmanız.. önce bi kendi içinizdeki çarpıklıkları eleştirseniz daha iyi olmaz mı? malum insan önce kendisini, sonra komşusunu düzeltir..
not: destek verenlere teşekkürler.. iyi ki varsınız..
canlarım mahkemeden pek bişi çıkaramazsınız yaa.. domalmak kelimesinin en basit sözlükte bile tam dört farklı manası var.. temel mana "... Dizler bükük, baş ileride, çömelmiş bir durum almak....". Sizin aklınızdan geçen ise cinsel içerikli argo manası.. Yani kendi müslüman ibadetinizle cinsel pozisyon arasındaki bağı siz kuruyorsunuz, ben değil.
kaldı ki, dinle ilgili bir şeyden bahsettiğimi nereden biliyorsunuz? ben belki de alaturka tuvalette domalmaktan bahsediyorum.... dilimizde "tedariksiz hacete giden,domala domala tas arar" diye atasözü bile var.
ama bazı şeyleri de doğru söylüyorsunuz... mesela frank'ın kullandığı "....islam düşmanlığını iliklerinde yaşayan öylesine bi zat...." cümleciği son derece doğru. islama inanmıyorum. Benim için herhangi bir kutsallığı yok.. Peki, islama saygı duyuyor muyum? islam bana ne kadar saygı duyuyorsa ben de islama o kadar saygı duyuyorum.. Ya da başka bir deyişle: hayır, saygı duymuyorum...
benim caddeme "......istemiyoruuuuzzz...." diye bar bar bağırmamıza rağmen zorla cami yapan, benim vergilerimle koskoca bir ruban sınıfını besleyen, kulağımda her dakika ezan patlatan, kapımın önünde zavallı hayvanları can çekiştire çekiştire öldüren bir anlayışa saygı duysaydım zaten psikoloğa görünmem gerekirdi..
güzellerim ya, anlayamadığım bir nokta da islami kesimin içindeki pedofili, hırsızlık, adam kayırma, ensest, badeleme, şeyhe karısını ve anasını götürme gibi çarpıklıklar ayyuka çıkmışken onları hiç eleştirmeyip benim ettiğim iki kelimeme takılmanız.. önce bi kendi içinizdeki çarpıklıkları eleştirseniz daha iyi olmaz mı? malum insan önce kendisini, sonra komşusunu düzeltir..
not: destek verenlere teşekkürler.. iyi ki varsınız..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar