bugün

aslan burcu erkeği ve boğa burcu kadını uyumu

aslan ateş, boğa toprak burcudur. boğa kadınında peygamber sabrı olduğu için bu ilişki yürür. aslan burcu erkeği de aşıksa sadıktır zaten. öyle gidip aldatma gibi bir şerefsizlik yapacak tip değildir. boğa burcu kadını zaten ölümüne sadıktır. sevince uğruna yapamayacağı şey yoktur. erkeğinin geyşası... öhöm yani biricik sevgilisi olur. arada egoları çatışır. her ikisi de pohpohlanmaya, ilgiye, sevgiye bayılır zaten. birbirlerini ilgiye boğarlarsa gayet güzel yürür.

boğa kadını zaten öyle kafa siken bir kadın türü değildir. uyumludur, ağırbaşlıdır, trip atmaz, yanmaz, yapışmaz, kaymaz, çok amaçlı ve portatiftir. " aşkooom annen/bacın bana şöyle dediiii" diye ananızı bacınızı gelip şikayet etmezler. ailenize değer verirler. huzur = boğa kadını. sadık olun, sevginizi gösterin, saygısızlık yapmayın ve yatakta iyi olun yeter.

sahi, geyşa demişken bak bu doğru lan. evleninceye kadar aşırı muhafazakar takılan boğa burcu kadını evlendikten sonra seks tanrıçasına dönüşür. her türlü yani. aslan erkeği zaten libido deposudur. yatakta çok uyumlu olurlar. olm ben yay burcuyum ama yani şimdi eğri oturup doğru konuşalım. boğa burcu kadınıyla evlenebilecek (daha doğrusu yatakta yetebilecek) iki erkek vardır: aslan ve akrep. boğa burcu kadınlarının öyle hanım hanımcık durduğuna bakmayın, adamın iliğini kemiğini kuruturlar şerefsizim.

Ayrıca her iki burcun insanı da sağlam karakterli olur. Birbirlerinin uydusu olan, özsaygısını yitirmiş tipler pek çıkmaz bunlardan. Ayrı hobileri, ilgi alanları, çevreleri olan insanların ilişkileri çok sağlıklı oluyor. Yapışmak özgür ruhlu bir yay erkeği olarak bana uygun değil şahsen. Aslan erkeği arkadaşlarım da böyleler.

yani işte formül basit aslında. bazı çizgilerin içinde kaldıkça süper ideal ilişkidir.