bugün

chpden tezkereye hayır

mantık olarak haklılık payı bulunan ama uygulama olarak tam bir ahmaklıktır. peki neden aynı anda hem hayır vermekte haklılar ama aynı zamanda hayır diyerek ahmaklık yapmış oluyorlar ?? bu sözlüklerdeki sosyal medyadaki hükümetçi süper zekalıları boşver onların ne dediğinin herhangi bir kıymeti yok çünkü kendi düşüncelerini geliştirebilecek kadar beyinsel faaliyet gösteremiyor çoğu. onlar partilerinden duydukları şeyleri gelir konuşurlar, yazarlar. kendi fikirlerini üretip 2 cümle kuramıyorlar görüldüğü üzere.

hayır vermekte haklılar ; çünkü tengir emminin de paylaştığı gibi ciddi sıkıntılara yol açabilecek bazı cümleler var bu teskerede. 1 senelik değil 2 senelik olması ayrı bir muamma. belki akp 2023 seçimini kaybedecek ? yerine gelecek olan iktidarın sırtında bir 6-7 aylık kambur kalacak. 20 sene boyunca aynı iktidar altında görev yapmış ve "feto terör örgütü" ile beraber hareket edildiği dönemlerde ergenekon gibi balyoz gibi aşağılıkça atılan iftiralar ile açılan davalarda tsk nın çok fazla sayıda namuslu ve şerefli subayı ordudan tasfiye edildi. yerlerine kimler getirildi 15 temmuz darbe girişiminde gördük işte.. bu vatan hainlerinin tam olarak temizlenemediği biliniyor. komuta kademesi şu anda hulusi akar ın emrinde. eski genelkurmay başkanı ve akp nin savunma bakanı malum. yani ortada sıkıntı yaratabilecek 2 büyük konu var. yabancı askerlerin ülkeye girmesi mevzusu ve teskerenin süresi. bir de iktidar partisine mensup olanların çocukları yok gidecekler arasında. bu da büyük bir sıkıntı neden onlar gitmiyor ?

ahmaklık kısmı ; senin ortağım dediğin ittifak kurduğun iyi parti evet vereceğini söylemiş. en basitinden bunun gereği olarak ve hdp ile yan yana anılmamak adına seninde eleştiri yapma şartı ile evet vermen daha doğru olurdu. günlerce haftalarca hatta aylarca çıkar eleştirini yapardın ama en azından adın hdp ile beraber anılmazdı. hatta iyi parti ile birlik olup bu yabancı asker gelmesi mevzusunu kaldırtmak için kamuoyu oluşturur okları bu yöne çekebilirdin. dün akşam bütün havuz medyasına bütün yandaş medya çalışanları çıkmış gevrek gevrek senin chp olarak hdp ile ittifak halinde olduğunu konuşup durdular. neden bunlara bu kozu veriyorsun ? akp evet diyecek mhp evet diyecek yanında iyi parti de evet diyecek sen hayır desen bile teskerenin geçeceği aşikar. eğer sen 2023 seçimlerinde iktidar olmayı hedefliyorsan mantık olarak adımlarını ona göre atman gerekmez mi. neden bir kez daha kendi kendini baltalıyorsun kardeşim.. önceki seçimde gene gidip hdp ile görüşerek muharrem inceyi baltaladın bu seçimde de gene hdp ile yan yana duruyorsun ve gene kendi kendini baltalıyorsun. sizin bu saçma sapan icraatleriniz yüzünden akp iktidardan gitmiyor. bu kafa ile giderseniz gitmeyecekleri de aşikar..