bugün

suudi prens muhammed bin selman psikopat katildir

görsel

Suudi Arabistan’ın eski üst düzey istihbarat görevlisi Saadel Cebri, ülkeden kaçtıktan sonra Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın kendisini öldürmek için yurt dışına infaz timi gönderdiğini söyledi.

CBS News haber kanalında yayınlanan, “60 Dakika” programına konuk olarak katılan eski istihbarat görevlisi, “Bana infaz timleri için listenin başında olduğum, Kanada'daki herhangi bir Suudi temsilciliğinin yakınından geçmemem, Konsolosluk ve Büyükelçiliğe gitmemem konusunda uyarı yapıldı” dedi.

El Cebri, yine aynı röportajda, kendisini öldürmek için gelenlerin Veliaht Prens tarafından kurulan ve yargısız infaz, tecavüz, işkence konularında uzmanlaşmış ücretli katillerden oluşan bir gölge ekibin elemanları olduğunu söyledi.

Yurt dışına kaçtığı için Riyad rejiminin sekiz çocuğundan ikisini misilleme olarak gözaltında tuttuğunu belirten el Cebri, “Ortadoğu'da sınırsız kaynaklara sahip, halkı, Amerikalılar ve bütün dünya için tehdit oluşturan bir psikopat, katil hakkında uyarıda bulunmak için buradayım” dedi.

https://tr.euronews.com/2...-d-s-na-infaz-timi-gonder