bugün

boğa burcu kadını

Boğa Burcunun doğadaki elementi topraktır. Gezegeni ise venüstür. Doğurganlık ve dişilik gökte ve yerde birleşmiş durumdadır. Sanılanın aksine su grubundan olan balık, yengeç gibi burçtan olan erkeklerle iyi anlaşamazlar. Çünkü boğa burcu kadını mantık odaklıdır. Aşık olduğu zaman çılgınlar gibi sever ama silip atmak da onun için çok kolay olabilir. Balık ve yengeç erkekleri bu kadın için fazla ağlaktır. Boğa güçlü kadın olduğu için güçlü erkek ister. Bundan hareketle boğa, aslan ve oğlak burcu erkekleriyle uyumlu olduğunu söyleyebiliriz.

Çok şekerler, hanım hanımcıktırlar, annelik içgüdüleri gelişmiştir falan ama öyle minnoş kedi falan zannetmeyin, pençelerini çıkarıp tırmalar. En yakın dostlarının yanındaki hali, sevgilisinin yanındaki hali ve ailesinin yanındaki hali birbirinden uçurum kadar farklıdır. Sizi hayatında nereye koyduysa ona göre davranır. Bir de sakın ha sakın nefretini kazanmayın. Kinleri çok kötüdür. Eninde sonunda hesaplaşırlar.

Bakın, sözüne gerçekten güvenebilirsiniz. Sevdiklerini asla zor durumda bırakmaz. Sadece kocası için değil, Hastalıkta sağlıkta dostları için de her türlü fedakarlığa hazırdır. Yeter ki ihanet etmeyin. Sevgi ve sadakatinizi gösterirseniz o kadın ayaklarınızın altına gül bahçesini serer. Yalnız bunları öyle ilgisiz bırakmayacaksınız. Yeterince sevilmediğini düşünürse Göklere çıkardığını pat diye yere bırakmaya kalkabilir. Bırakırsa geçmiş olsun. Bir daha sizi sevmesi imkansızdır.

Çok acımasız görünse de tüm gerçekleri söyler ve kendisine de gerçeklerin söylenmesini ister. Bir süre üzülür ama geçip gider. Söyleyeceğiniz her güzel yalan onu uzun vadede darmadağın eder. Yapmayın.

Ben bana aşık olan bir boğa burcu kadınına çok yalan söyledim. Hâlâ pişmanım ama biliyorum ki dönmeyecek. Çok güzel seviyorlar. Çok da güzel siliyorlar.