bugün

aşı karşıtlığı

1.aids hala koronadan daha ciddi ve ölümcül bir hastalıktır ve değişime uğrayan sadece aids virüsü değil covid19 da sürekli değişime uğruyor hergün bir varyantın adı dillendiriliyor.
2. Doz tartışması aşının etkinliğinin tam olarak bilinmediğinin ispatıdır.
3.mrna aşıları daha önce üretildi ama hiç kimse üzerinde denenmedi (kelime oyunu yapmayalım) üretmek ayrıdır,denemek ayrıdır.
4.aşının bulunmasının yıllar sürebileceği önermesi çok mantıklıydı çünkü uzun vadedeki sonuçların bilinmesine ihtiyaç var ki bu mrna aşıları için elzem bir konu uzun vadedeki sonuçların bilinmesi için uzun bir zamanın geçmesi gerekir.
5.covid19 kolaylıkla geberten bir virüs değil, ölüm oranı yalnızca %2 yani bir günde kalp krizinden ölenlerin sayısı coronadan ölenlerin sayısından fazla.
6.Aşılar insanları öldürmeye çalışıyor diye birşey söylemedim, kendi mi de hiç özel hissetmiyorum ( bu sizin uydurmanız)
7.Dünya nüfusunu azaltmaya çalışıyorlar diye birşey de iddia etmedim, bazı aşı karşıtlarının yaptığı gibi saçma sapan komplo teorilerini en az sizin kadar saçma buluyorum. Sorular gayet basit ve yalın ama siz isterseniz çarpıtarak başka yerlere çekebilirsiniz bu da sizin tercihiniz.
güncel Önemli Başlıklar